Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen kutlamalara Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Yol-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsmet Tan, Karayolları 11. Bölge Müdürü Ahmet Turhan Gülhaş, Yol-İş Sendikası Van 1 Nolu Şube Başkanı Salih Çalımlı ve yaklaşık bin karayolları personeli katıldı.

Kurban kesimi ve halay çekimi ile başlayan kutlamalar daha sonra bir düğün salonunda devam etti. Burada açılış konuşmasını yapan Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Yol İş Sendikası’nın Türkiye’de en güçlü sendikalarından biri olduğunu vurgulayarak, “Bizim bu işte başarılı olmamızın sebebi Türk İş yönetiminde olmamızdan dolayıdır. Bu nedenle Türk-İş Sendikası yönetiminde yer almamız lazım. Bir diğer mutluluğumuz da bizim sayemizde, karayolları sayesinde diğer kamudaki arkadaşlarımızın da kadroya yerleştirmeleri bizi mutlu edecektir. İnşallah en kısa zamanda kadro almayan arkadaşlarımız da kadroya geçecektir” dedi.

Karayolları 11. Bölge Müdürü Ahmet Turhan Gülhaş ise, Van’da bir düğünü, bir şenliği yaşadıklarını belirterek, “Hepinize kutlu olsun. Darısı aynı durumda olan ve şu ana kadar kadroya geçemeyen arkadaşlarımıza olsun. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Rakımımız yüksek. Bölgemizde kardeşliğe, barışa, birbirimizi kucaklamamıza, memleketimize sahip çıkmamıza ihtiyacımız var. Burada fabrikalar, iş yerleri yok. Bu kadro bizim için çok önemliydi. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.
Yol İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsmet Tan ve Yol İş Sendikası Van 1 Nolu Şube Başkanı Salih Çalımlı’nın konuşmalarının ardından kadroya geçen taşeron işçileri tarafından kadroya geçmelerinde emeği geçen protokol üyelerine plaket sunuldu. Program, yemek ikramı ile sona erdi.

Editör: Wan Haber