Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından başlatılan ve 2 kısımdan oluşan Kazımpaşa İçmesuyu Projesi inşaat çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan proje ile içmesuyu hattının büyük bir bölümü cazibeli hale geldi. SASKİ, Kazımpaşa İçmesuyu Projesi ile enerjiden yılda 300 bin TL tasarruf sağlayacak.
Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tasarruf yatırımlarına hızla devam ediyor. Yapmış olduğu yatırımlarla kayıp kaçak oranını düşüren SASKİ, aynı zamanda enerjiden ciddi oranlarda tasarruf sağlıyor. Kazımpaşa İçmesuyu Projesi ile tarla ve orman güzergahlarından geçen mevcut Kazımpaşa grup hatlarını yenileyen SASKİ, döşemiş olduğu hat ile sistemin yükünü yarı yarıya azaltarak kayıp kaçak oranında ciddi bir düşüş sağlamış oldu.
İnşaat çalışmaları tamamlanan Kazımpaşa İçmesuyu Projesi'nden Kazımpaşa, Kuruçeşme, Selahiye, Uzunköy ve Meşeli bölgelerinden toplam 6 bin 500 kişi yararlanıyor. SASKİ tamamladığı bu tasarruf projesi ile enerji maliyetlerini ve kayıpları azaltarak, bölgeye daha kaliteli ve kesintisiz su sağlıyor. Ayrıca SASKİ, Kazımpaşa İçmesuyu Projesi ile enerjiden yılda 300 bin TL tasarruf sağlayacak.
(RKO-UU)

09.12.2012 15:07:57 TSI

Editör: Wan Haber