Milli Eğitim Bakanlığı'nca organize edilen Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında Kütahya'da düzenlenen 15.16.17 ve 18 yaş grubu serbest ve grekoromen güreş müsabakalarında geçen yıl eğitim öğretime başlayan Kütahya'nın Çavdarhisar Tarım Meslek Lisesi öğrencileri toplamda elde ettikleri 13 madalya ve 2 kupa ile büyük bir başarı elde ettiler.
Kütahya Kapalı Spor salonunda yapılan müsabakalarda Serbest Güreşte Ercan Demir, Ahmet Sever ve Hüseyin Tınmaz Serbest altın, Erhan Çelik gümüş ve Erkan Karahan, Ahmet Karakaya ve Ramazan Akdeniz Bronz madalya elde ettiler. Grekoromende ise, Ahmet Sever ve Ahmet Karakaya Gümüş, Ercan Demir, Hüseyin Tınmaz, Cengizhan Öztürk ve Ramazan Akdeniz bronz madalya ile okullarına döndüler. Ayrıca takım halinde Grekoromende ikincilik ve Serbest Güreşte de üçüncülük kupası kazandılar.
Tarım Meslek Lisesi öğrencileri ve idarecileri bu başarılarını paylaşmak amacıyla, ilçe Kaymakamı Serhan Akyıldız'ı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Ertaş'ı ve İlçe Şube Müdürü İsmail Güven'i ziyaret ettiler. İlçe Kaymakamı Akyıldız, öğrencilerin gösterdiği başarıdan dolayı kutlarken, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
(MU-EFE)

29.01.2013 12:06:36 TSI

Editör: Wan Haber