Tarım Gıda ve Hayvancılık Müsteşarlığına atanan Abdullah Keskin Sakarya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevini Mehmet Erdemir'e devretti. Müdürlükte gerçekleşen devir teslim töreninde Keskin yeni İl Müdürü Erdemir'e görevinde başarılar diledi.
Sakarya'nın yeni Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Erdemir ise yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızın uygulamakta olduğu tarımsal program ve politikalar ile uyumlu olacak şekilde; İl Müdürlüğümüzün yükümlülüğünde bulunan iş ve işlemleri yürütmek, Bakanlığımızın uygun gördüğü kurum, kuruluş ve özel sektörle yapılan protokoller çerçevesinde çalışma yapmak ve bu amaçla, kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde hizmet vermekle görevli ve sorumluyuz. Bu amaçlara ulaşmak için çalışırken; 'Halka Hizmet Hakka Hizmettir' düsturuyla, devleti temsil ve Sakarya halkına hizmet etme gayret ve kararlılığında olacağız" dedi.
Kurumda uyum içerisinde, bir yandan var olan projeleri sürdürürken, diğer yandan yeni projeler hazırlayıp uygulayarak başarılı hizmetler üreteceklerini kaydeden Erdemir, "Bu duygu ve düşüncelerle, değerli Müdürümüz Abdullah Keskin'e yeni görevinde başarılar diler, bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür eder, tüm mesai arkadaşlarıma sağlık, sıhhat ve başarı dileklerimi sunarım. Allah Yar ve Yardımcımız olsun" diye konuştu.
Amasya Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdür yardımcısı iken Sakarya İl Müdürü olarak atanan Erdemir, Keskin'e günün anısına Amasya gravürünün yeraldığı bir tablo ile Amasya'yı tanıtıcı kitap ve broşürler hediye ederken Keskin de Erdemir'e çiçek takdim etti.
(SC-İÇ)

08.02.2013 10:16:43 TSI

Editör: Wan Haber