WanHaber.com - ÖZEL

TFF 3. Lig play off final maçında Ankara deplasmanında Erokspor ile karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor taraftarlarına destek gelmeye başladı.

24 Mayıs 2019 günü saat 16.00'da Ankara Eryaman Stadyumu'nda Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor maçına gitmek isteyen 5 bin taraftar için sadece 20 otobüs ayarlanabildi.

Konuyla ilgili WanHaber.com’a açıklamalarda bulunan Ömer Kuşman isimli bir taraftar, “Bizler günlerdir final maçı öncesi hazırlıklarımızı yapıyorduk. Karakobralar ve Gölkentliler olarak deplasmana gitmek isteyen 5 bin kişinin listesini hazırladık. 100 otobüs ihtiyacımız varken şuan 20 otobüse ulaşabildik. Ben Vanlıyım diyen tüm iş adamlarını, STK başkanlarını ve belediye başkanlarını bu kentin takımına sahip çıkmaya bekliyoruz. Yaklaşık 80 otobüs açığımız var” ifadelerini kullandı.

Vansporlu taraftarlardan Mehmet Ali Keremoğu ise “Bu kentin sahibi biziz diyenlerin hiçbirini bugün göremez olduk. Demek ki bu kentin sahiplerini bu kent adını kullanarak hava atanlar değil, bu kenti menfaatsiz sevenlerdir. Kısacası bu kentin asıl sahibi bizleriz. Biz Van’daki tanıdığımız tüm iş adamlarıyla görüştük, çoğundan olumsuz cevap aldık. Herkes bunu çok iyi bilsin ki bu kentin taraftarlarına otobüs vermeyen işadamlarını ve yetkilileri tarih unutmayacak. Bu tarih kamyon kasalarında deplasmana gidecek kadar Vanspor’u çok seven taraftarlara otobüs yardımında bulunan yiğitleri de unutmayacak” şeklinde konuştu.

24 Mayıs 2019 günü saat 16.00'da Ankara Eryaman Stadyumu'nda Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor’u Van, İstanbul, İzmir, Antalya ve Muğla’dan gelecek olan taraftarlar da yalnız bırakmayacak.

İşte final maçımız için kulübümüz ve taraftarlarımıza desteklerini esirgemeyen o yiğitler:

VAN VALİLİĞİ: 2 OTOBÜS
VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ:2 OTOBÜS
İPEKYOLU BELEDİYESİ: 2 OTOBÜS
TUŞBA BELEDİYESİ :2 OTOBÜS
EDREMİT BELEDİYESİ : 2 OTOBÜS
GEVAŞ BELEDİYESİ : 1 OTOBÜS
ÇALDIRAN BELEDİYESİ : 1 OTOBÜS
VAN TİCARET ODASI (VAN TSO): 1 OTOBÜS

AK PARTİ VAN İL TEŞKİLATI: 1 OTOBÜS
ORGANİZE SANAYİ BAŞKANI: 1 OTOBÜS
BESTVAN TURİZM: 2 OTOBÜS
HDP VAN İL BAŞKANLIĞI: 2 OTOBÜS
GÜRPINAR BELEDİYESİ: 1 OTOBÜS
VAN TİCARET BORSASI: 1 OTOBÜS
ÖZALP BELEDİYESİ: 1 OTOBÜS
İSTANBUL VAN DERNEKLERİ:5 OTOBÜS 
CHP VAN İL BAŞKANLIĞI: 3 OTOBÜS
VAN KOLORDU KOMUTANI:2 OTOBÜS
LOKMAN HEKİM HASTANESİ:1 OTOBÜS
GEZGİNFEST VAN:1 OTOBÜS
KAPTANPOLAT İNŞAAT: 3 OTOBÜS
FERMAN YILDIRIM İŞ ADAMI : ANTALYA'DAN SINIRSIZ OTOBÜS
HDP VAN İL MECLİSİ: 1 OTOBÜS

Editör: Wan Haber