Adana'dan gelen acı haber yürekleri burktu. Adana'daki trafik kazasında eşinin öldüğünü zanneden kadın sinir krizleri geçirdi. Araccın içindeki cesedin eşine ait olmadığını duyan kadın tam tebessüm etmeye başlamıştı ki acı haber geldi. Kazada eşi değil akrabasını kaybeden kadın tekrar gözyaşlarına boğuldu...

Arabanın içinde mevcut bulunan cesedi eşi sanan kadın "Memduh" diye ağlamaya başladıktan akabinde hayatını kaybeden kişinin akrabası olduğunu öğrendi. Acılı kadın bu kez akrabasına gözyaşlarına boğuldu . Adana'da bir şahıs otomobilin içinde ölü bulundu. Olay yerine gelen bir kadın, hayatını kaybeden kişinin kocası olduğunu sanınca, "Memduh" diye ağlamaya başladı. Gerçeği öğrenen kadın, bu defa hayatını kaybeden akrabası için gözyaşlarına boğuldu .Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde vuku buldu . İddiaya göre, Su Ürünleri Mühendisi olan ancak Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde öğretmen olarak görev yapan Erhan Kalenderoğlu (40) 33 HZ 033 plakalı otomobiliyle evden ayrılıp bir daha dönmedi. Bunun üzerine akrabaları Kalenderoğlu'nu aradı ancak bulamadı. Sabah, Kalenderdoğlu'nun oğlu Serkan ve yeğeni Kalender Kalenderoğlu 8. Yıl Bulvarı'ndan giderken Kalenderoğlu'nun otomobilini yol kenarında gördü. Hemen araçlarından inip otomobilin yanına gelince Kalenderoğlu'nun arka koltukta cansız halde yattığını gördü. Bunun üzerine hemen sıhhat ekiplerine haber verdiler. Otomobilin kapısını açmaya çalıştılar fakat bir türlü açamadılar. Oğlu ve kuzeni kapıyı açamayınca evvel arka da kelebek camı kırıp kapıyı açmaya çalıştı ancak tekrar olmadı. Bunun üzerine kuzeni Kalenderoğlu yumrukla ön sağ camı kırıp kapıyı açtı. Bu arada olay yerine gelen sıhhat ekipleri de şahsa araya girdi ancak hayatta olmadığı belirlendi. Bunun üzerine yakınları gözyaşlarına boğuldu. Oğlu Kalenderoğlu ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İHA Etiketler: ADANA, adana cinayet, haberler, koca, akraba,Önce kocası akabinde akrabası için gözyaşlarına boğuldu !
Kaynak: turkiye

Editör: Wan Haber