Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan, "Şuan Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir genel başkana ihtiyacı yoktur" dedi.
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Demokrasi ve Özgürlük" semineri veren CHP Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan, öncesinde partisinin il binasını ziyaret etti. Burada kısa bir basın açıklaması yapan Tarhan, ODTÜ'de yaşanan olayları eleştirdi. Olayda yaralananları ziyaret ettiğini belirten Tarhan, gençler üzerinde bir baskı olduğunu iddia ederek bunun son bulmasını istedi.
CHP'ye genel başkanı olarak adı anılan Tarhan, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek böyle bir polemiğin içerisine girmek istemediğini anlattı. Tarhan "Şuan Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir genel başkana ihtiyacı yoktur. Biz hepimiz çok memnunuz genel başkanımızdan" ifadelerini kullandı.
CHP'nin seçim politikaları ile ilgilide konuşan Tarhan; "Tabi ki bizim ilk hedefimiz yerel yönetimler seçimleri buna odaklandık. İl il bugün danışma toplantılarıyla buna ilişkin projelerimiz ve siyaset okumalarımız devam ediyor" dedi.
(RKO-UU-Eİ-Y)

21.12.2012 19:53:18 TSI

Editör: Wan Haber