Galatasaray'ın yılan hikayesine dönen Sneijder transferi, sosyal medyada alay konusu oldu. Galatasaray taraftarının Sneijder'in İstanbul'a geldiği yönündeki haberleri inanarak havaalanına gitmesi üzerine, bir internet kullanıcısı, sneijdergeldimi.com adlı siteyi kurdu. Siteye girenleri, sadece "Gelmedi" mesajı karşılıyor.
Galatasaray'ın bir süredir peşinden koştuğu İnter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in ne zaman geleceği belirsizliğini koruyor. En son bir televizyon programında yapılan açıklama üzerine, onlarca Galatasaray taraftarı, gece yarısı havaalanına koşmuş, saatlerce bekledikten sonra geri dönmüştü. Bu durum sosyal medyada alay konusu olunca, bir internet kullanıcısı www.sneijdergeldimi.com adlı bir site kurdu. Siteye girenleri sadece "Gelmedi" yazılı bir mesaj karşılıyor.
Bu sitede twitter'da günün konusu oldu. Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar, ezeli rakip Galatasaraylı arkadaşlarına takılmak için gün boyunca bu sitenin adresini paylaştı. Twitter'dan konuyla ilgili paylaşılan mesajlardan bazıları ise şöyle:
Cinconlular! havaalanlarında heba olmayın ;) http://www.sneijdergeldimi.com
sevgili gassraylılar için faydalı bir site
Son dakika: 6.s taraftarlar hala havalimanindalar #sneijdergeldimi
http://www.sneijdergeldimi.com/ :((
Buyrun Galatasaraylılar bu kıyağımı da unutmayın ;) http://www.sneijdergeldimi.com/ burdan takip edin
http://www.sneijdergeldimi.com/ buradan takip edin bari boşuna gitmeyin havaalanlarına :D
Sneijder'ın Galatasaray'a transferini sorgulayabileceginiz websitesi: Wesley Sneijder geldi mi? http://www.sneijdergeldimi.com/
Adına site bile yapılmış =)) http://sneijdergeldimi.com/
(GD-BÇ-S)

16.01.2013 16:14:43 TSI

Editör: Wan Haber