Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Engin Tatar, kendilerine verdiği destekten dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür ederek plaket verdi.
Geçtiğimiz günlerde Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de katıldığı törenle dernek binalarını açan Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Engin Tatar ve dernek üyeleri Başkan Genç'i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Tatar, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Genç'e desteklerinden teşekkür ederek plaket verdi.
Taraftarlara Bolu deplasmanı için bir otobüs sözü veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsunspor bu şehrin markasıdır. Şehrimizin takımına herkes sahip çıkmalı. Canik Belediyesi olarak spora verdiğimiz destek ortada. Konu Samsunspor olunca bizim için akan sular durur. Samsunspor'a alt yapı için yeni sahalar kazandırma çalışmalarımız sürüyor. İnşallah şehrimizin takımını daha iyi yerlerde göreceğiz" dedi.
Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Engin Tatar da Başkan Genç'in spora yaptığı katkıları bildiklerini belirterek, "Samsunspor taraftarları olarak başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisi Samsunspor sevgisini her fırsatta göstermiştir" diye konuştu.
(SAM-SLH-Y)

08.02.2013 16:28:20 TSI

Editör: Wan Haber