Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi B Grubu'nda mücadele eden Orduspor Bayan Basketbol takımı, hafta sonu Ordu'da konuk edeceği ASistanbul maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
1.Lig yolunda emin adımlar ile ilerleyen Orduspor Bayan Basketbol takımı, Lig'in ilk yarısında ASistanbul'u 88-61 yenerken, Ordupor Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, "Rakibimiz ilk yarı farklı yendik fakat kadrosuna takviyeler yaptı. Zorlu bir maç olacak ama bu karşılaşmayı kazanıp, hedefimize emin adımlar ile yürümeye devam edeceğiz" dedi.
Çiçek, yaptığı açıklamada, taraftarın takıma destek olmadığının altını çizerken, "Maçlarımızı şehir merkezinin dışında olan Durugöl Mahallesi'ndeki Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda oynuyoruz. Fakat biz maça gelmek isteyen taraftarımızı şehir merkezindeki Atatürk Kapalıspor Salonu önünden servisler ile maçın oynanacağı salonu götürüyoruz. Yeter ki taraftarımız maça gelmek istesin. Şuan şehir takımdan habersiz gibi davranıyor. Bizde eksiğimiz nerede diye düşünüyoruz. Takımımız şuanda lider bir maç eksiğimiz var. ASistanbul karşılaşmasını kazanıp tekrar lider olmak istiyoruz. Biz taraftarımızdan maddi değil manevi destek istiyoruz. İki haftada bir defa salonu doldurmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu
(RCP-SLH-Y)

11.01.2013 13:44:27 TSI

Editör: Wan Haber