WanHaber - ÖZEL


İki haftadır kayıpsız giden ve taraftarını sevindiren Vanspor Pazar günü Elazığ maçından da galibiyle ayrılıp taraftarını sevincini sürdürmek istiyor. Karakobralar Taraftar Derneği ve Gölkentliler Taraftar Derneği,’’Elazığ maçından galibiyetle ayrılacağımıza inancımız tamdır’’ dediler. 

 

‘’Takımımıza İnanıyor ve Güveniyoruz’’
Elazığ maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Karakobralar Taraftar Derneği Başkanı Ercan Dülger, ‘’ Taner Taşkın hocanın gelmesi ile birlikte takımımız 2 galibiyet aldı ve bizleri sevindirdi. Pazar günü zorlu bir Elazığ deplasman maçı bizi bekliyor. Biz taraftarlar inanıyoruz ki Elazığ maçından da puan yada puanlar alıp yolumuza devam edeceğiz. Her zaman takımımızın yanındayız. Yeter ki sahada futbolcularımız mücadeleci ruhlarını maça yansıtsınlar. Bizim istediğimiz mücadeleci bir ruh ile maçlara çıkıp puan yada puanlar almak. Elazığ maçı için de futbolcularımıza ve teknik heyetimize inanıyor ve güveniyoruz. Bize 3 puan sevincini yaşatacaklarına olan inancımız tamdır’’ dedi. 

 

‘’Futbolcularımız Armanın ve Formanın Ağırlığını Biliyor’’
Zorlu Elazığ maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Gölkentliler Taraftar Derneği Başkanı Nevzat Aslan, ‘’İlk haftalarda aldığımız seri galibiyetler son haftalarda yerini hüsrana ve tedirginliğe bırakmıştı. Teknik Heyetin değişmesi ile birlikte son iki haftaya baktığımızda ise takımımız taraftarlarımızın tam olarak istediği futbolu oynamaya başlamıştır. Futbolcularımızın formanın ve armanın ağırlığını biliyor ve üzerine düşeni yapacaklarını biliyoruz. Elazığ maçında da yine üzerine düşeni yapacaklarını, Elazığ'dan farklı bir galibiyetle döneceğine Gölkentliler olarak inancımız tamdır’’ dedi. 

 

 ‘’Geçmişteki Olayları Unutmadık, Unutmayacağız’’
Geçmiş yıllarda Elazığ ile yaşanan olaylara da değinen Gölkentliler Taraftar Derneği Başkanı Nevzat Aslan, ‘’Ayrıca bir konuya daha değinmek yanlış olmayacaktır. Geçmişte Elazığ Kulübü’nün ve taraftarlarının bizlere karşı takındığı tavırlar bize saldırıları, bıçaklı, sopalı, silahlı saldırılarını unutmadık. Yönetimimizin Elazığ kulübünü ve taraftarlarını dost ilan etmesini tanımıyoruz. Yöneticilerimiz dost olabilir ama taraftarlarımı asla dost olmayacaktır. Biz bizlere geçmişte yapılanları unutmadık hiçbir şekilde de unutmayacağız’’ dedi.

Editör: Wan Haber