Salihli 45.5 Taraftar Grubu, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Salihli Belediyespor'lu futbolcuların idman yaptığı tesise giderek, teknik direktör Hasip Ertük aleyhine tezahürat yaptı ve teknik heyeti istifaya çağırdı.
Yanlarında getirdikleri pankartlarda 'Hasip istifa et şampiyon olalım' yazısı taşıyan taraftarlar, idman boyunca "Hasip istifa" şeklinde tezahürat yaptılar. Herhangi bir olaya karşı da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tesislerin önünde önlem aldı.
Tesis önünde basın açıklaması yapan 45.5 Taraftarlar Derneği Başkanı Yakup Karahan, şunları dile getirdi: "Salihli 45.5 Taraftar Grubu olarak önce tüm kamuoyunun bilmesini isteriz ki; profesyonel lige Salihlimizin adını yazdırmak için hiçbir özveriden kaçınmayan sevgili Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay'a ve gecesini gündüzüne katan Belediyespor yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Sezon başında göreve getirilen teknik direktörümüz Hasip Ertürk'ün bu büyük camianın kıymetini bir türlü anlamadığını gördük. Sizlerde takdir edersiniz ki Salihli Belediyespor'umuzu 3. Lige taşıyacak ne vizyonu ne misyonu olduğuna inanmıyoruz. Sezon başından bu yana 21 transfer yapılmış ama ne hikmetse yedi tane Salihlili çocuklarımızın kadroda olmasına rağmen 18 kişilik kadroyu sahaya çıkaracak sporcumuz kalmamıştır. Alınan bu futbolcular şuanda nerededirler? Şu an takımımızda mutlu olan bir tane sporcumuz yoktur. Bu hafta deplasmanda oynayacak Afyonkarahisar maçı rakibimizin ligden çekilmesi nedeniyle 15 günlük dinlenme süremiz vardır. Bu da bizim için büyük şanstır. Vizyonu, misyonu olan bir teknik direktör değişikliğinin tam zamanıdır. Şubat ayının 15'ine kadar transfer sezonu devam etmektedir. Bu arayı fırsat bilip yeni bir teknik direktörle yapılacak 3 takviye ile hala şampiyonluğun en büyük adayı olabiliriz. Sevgili yöneticilerimize sesleniyoruz, şuanda mutsuz ve umutsuz futbolcularımızı toplayarak taraftarı, yönetimi birlik ve beraberlik içine el ele gönül gönüle kenetleyecek bir teknik direktöre ihtiyacımız vardır. Hasip Ertürk'e şimdiye kadar verdiği emeklere teşekkür eder istifa edeceği günü sabırsızlıkla beklediğimizi deklare ederiz."
Basın açıklamasının ardından taraftarlar sessizce dağıldı.
(ES-ERG-Y)

06.02.2013 13:50:09 TSI

Editör: Wan Haber