İngiltere'deki skandal Grimsby kentini sarstı. Hasta almaya giden ambulansın kapısını açık görünce ambulansta seks yapmak isteyen kişiler yakalanıncada 'ne var burada seks yapmaya çalışıyoruz' diyerek sınırları zorladı. Olaya daha fazla dayanamayan görevli yumruğu çaktı hakim ise cezayı

İngiltere ’nin Grimsby kenti bu skandal ile ssarsıldı. Kapısını açık gördüğü ambulansta seks yapmak isteyen adama Ambulans görevlisi karşı çıkınca görevliye yumruk atıp yüzüne tüküren genç, 2 yıl 8 ay hapis cezasını yedi.


Hürriyet ’tin haberine göre olay Grimsby Kraliyet Mahkemesi’ne götürüldü. Konu ile ilgili olan davada, ambulans görevlilerinin göğüs ağrıları yaşayan 92 yaşındaki bir hastaya müdahale etmek üzere bir eve girdiği ve bu sırada ambulansın kapısını açık bıraktığı ifade edildi.


Hastayı bir sedyeye yerleştirip hastaneye gitmek üzere araca geri gelen görevlilerin 18 yaşındaki Kyle Hargreaves ve bir kadının aracın arkasında cinsel ilişkiye girmeye çalıştığını fark edince savcılık, Michael Newman isimli görevlinin çifte “Derhal aracı terk etmelerini” söylediğini ifade etti.


“NE VAR, SEKS YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ” DEDİ
Olay esnasında alkollü olduğu bildirilen Hargreaves’in Newman’a “Ne var seks yapmaya çalışıyoruz burada” diye cevap verdiği ve daha sonra adamı üç kez yumruklamayı suratına tükürdüğü ifade edildi.


Hargreaves’in yanındaki genç kızın da görevlilerden birinin elini ısırdığı belirtilirken, olay sırasında bir sedyede beklemek zorunda kalan yaşlı hastanın ise oğlu ve ambulans görevlileri tarafından saldırganlardan korunduğu açıklandı.


Savcılık Hargreaves’in saldırısı sonucunda gözü moraran, burnu kanayan ve yüzü kesilen Newman’ın ambulansın acil yardım düğmesine basarak polis çağırdığını ifade etti.


Geçmişte de anti sosyal davranışları nedeniyle bir çok kez hakim karşısına çıktığı ifade edilen Hargreaves’in mahkemede tüm suçlamaları kabul ettiği de açıklamalar arasında.

Editör: Wan Haber