Talasemi ve Lösemililer Derneği tarafından düzenlenen ve Necmi Yapıcı ile Mehtap Bayrı'nın sahnelediği komedi oyununa beklenen ilginin gösterilmemesi dernek yetkililerini hayal kırıklığına uğrattı.
Tiyatro oyunu öncesinde açıklama yapan Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir, "Talasemi ve Lösemililer Derneği artık kültürel faaliyetlere önem veriyor. Artık sokaklarda makbuz karşılığı para toplamak istemiyoruz. Tek amacımız insanlar eğlensin ve kültürel faaliyetlerde bulunsunlar ve bizim gelirimiz olsun diye çalışıyoruz. Bu 3. Tiyatro oyunumuz. Necmi Yapıcı ve Mehtap Bayrı yine buraya katıldı. Komedi, insanların aileleri ile yaşadıklarını yansıtıyorlar. Bu oyunumuzda biraz hüsran yaşadık. Sanatçı kardeşlerimize söz vermiştik Kayseri'de salon dolacak diye. Ama ben yine mahçup oldum. Lütfen tiyatroyu sevelim ve sahip çıkalım. Emin olun şu anda gelen izleyiciler salonu ancak doldurdu. Kayseri büyük bir şehir ve artık tiyatroya karşı duyarlılığını göstermeli" diye konuştu.
Başdemir, "Bu kültür faaliyetlerini biz eğitim çalışmalarımızın finansını sağlamaya çalışıyoruz. Lütfen bize sahip çıksınlar. Çünkü biz kimseden hiçbir şekilde bağış istemiyoruz" dedi.
Mehtap Bayri ve Necmi Yapıcı'nın oyunculuğunu, İstanbul Meydan Sahnesinden Faruk Sofuoğlu'nun yapımcılığı üstlendiği komedi oyununda 200 bilet satıldı.
(AÖ-Y)

21.01.2013 10:04:46 TSI

Editör: Wan Haber