Okmeydanı'nda virajı alamayarak bariyerlere çarpan araç takla attı. Araç içerisinde bulunan minik Ecrin ve ailesi kazayı burunları bile kanamadan atlattı.
Kaza, saat 09.30 sularında E-5 Karayolu Yanyolda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; 34 CPA 20 plakalı aracın sürücüsü Uğur Osman Şahinkaya, Okmeydanı sapağından dönmeye çalıştı. Hızını alamayan sürücü Şahinkaya bariyerlere çarparak takla attı. Ancak araç içerisinde bulunan minik Ecrin Nisa Şahinkaya ve ailesi Uğur Osman Şahinkaya, Emine Şahinkaya ve arkadaşları olan Ayşegül Kurtuluş Kahraman kazayı burunları bile kanamadan atlattı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri minik Ecrin Nisa Şahinkaya ve annesi Emine Şahinkaya'yı kontrol amacıyla ambulansa aldı. Takla atan aracın kullanılamaz hale geldiği görülürken, aracın ibresinin 110 da takılı kaldığı dikkat çekti.
Öte yandan polis ekipleri, kaza nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Çevre Yolu sapağını trafiğe kapattı. Kapanan yol nedeniyle metrelerce kuyruk oluşurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(OY-ET-AŞ-Y)

09.12.2012 11:52:55 TSI

Editör: Wan Haber