Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, sezonun ilk yarısında antrenmanlarını yaptığı Mukan Perinçek Stadı'nın zemininin bozuk olması nedeniyle antrenmanlarını daha önce alt yapı takımlarının kullandığı, halka açık olan kendi tesisleri önündeki sahada yapıyor.
Sabahtan akşama kadar halka açık olan sahada siyah-beyazlı ekibin oyuncuları antrenman yaptığı sırada mahalle halkı da yürüyüş yapıyor. Bu durum, zaman zaman ilginç görüntüler oluşturuyor.
Yedieylül Mahallesi'nde bulunan sahada antrenmanlarını sürdüren siyah-beyazlı ekibin oyuncuları saha kenarındaki yürüyüş alanına müdahale etmezken, vatandaşlarda yeşil sahaya girmiyor. Aydınspor 1923, sahaya girdiğinde bazı vatandaşlar ise yürüyüşüne sahanın etrafında devam ediyor.
Hemen her gün, aynı saatlerde sahaya gelerek yürüyüş yaptığını belirten mahalle sakinlerinden Nuri Aydın(59) yaptığı açıklamada,kalp rahatsızlığı bulunduğu için yürüyüş yaptığını ifade etti. Dört kalp damarına stent takıldığını ifade eden Aydın, "Her gün burada sağlığım için yürüyüş yapıyorum. Yorulduğum zamanlarda kenarda antrenmanları izliyorum. Aydınspor 1923'ün maçlarına rahatsızlığımdan ve kalabalık ortamdan olumsuz etkileneceğimden dolayı gelemiyorum. Bir yandan hem sporumu yapıyorum, hem de şehrimizin takımını izliyorum" dedi.
(GY-MB-İK)

30.01.2013 17:08:30 TSI

Editör: Wan Haber