GAZİANTEP - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, Tedaş başta olmak üzere altyapı kuruluşlarına çağrıda bulundu. Tahmazoğlu, "Asfalt kaplama çalışmamızı mahalle bazında yapıyoruz. 2013 yılı programımız belli. Bunu da bu kurumlara bildiriyoruz. Biz asfalt yaptıktan sonra lütfen gelip kırmasınlar, bizimle uyumlu çalışsınlar." dedi.

Binevler Mahallesi'nde yapılan asfalt kaplama çalışmalarını inceleyen Başkan Tahmazoğlu, 60. Yıl, Yeşilevler, Güneykent başta olmak üzere, birçok mahallede asfalt kaplama çalışması yaptıklarını belirtti. Girdikleri mahallenin tamamını asfaltlayarak çıktıklarını ve geride yapılacak iş bırakmadıklarını vurgulayan Tahmazoğlu, "Bizim en büyük sıkıntımız altyapı kuruluşlarının, özellikle de Tedaş'ın yaptığımız yerleri kırması. Geçen sene biz yine bu mahallemizde asfalt ve kilittaşı çalışması yapmıştık. Görüyorum ki Tedaş bizden sonra yaptığı çalışmalarla yapılan bütün kaldırımlar ve yolların büyük bir kısmı maalesef harabeye dönmüş. Şimdi onların kırdığı yerler de dahil her yeri asfaltlıyoruz. Buradan altyapı kuruluşlarına bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bizimle uyumlu çalışsınlar, çünkü bizim 2013 programımız belli, bunu da bu kurumlarımıza bildiriyoruz. Biz asfaltı yaptıktan sonra lütfen gelip buraları kırmasınlar. Bizimle uyumlu çalışsınlar. Daha öncesinde yapacakları iş varsa bunları tamamlasınlar, sonradan yapılmış bu güzelim asfaltları, bu milletin parası boşa gitmesin." diye konuştu.

Vatandaşların, kırılan asfaltı, Şahinbey Belediyesi ya da ilçe belediyelerinin kırdığını zanettiğine değinen Tahmazoğlu, "Hâlbuki hiç öyle bir şey yok, altyapı kuruluşları kırdıkları yerleri tekrar kendileri yapmak zorunda, böyle bir mecburiyetleri var. Kim kırıyorsa asfaltı onun yapması mecburiyeti var. Ama biz buna rağmen onların kırdığı yerleri genel bir çalışmayla toparladık, inşallah bundan sonra gelip kırmazlar diyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Editör: Wan Haber