Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, Başkanvekili Hatice Kalkan ve komisyon üyeleri Gülcan Tuncer, Nevin Köylü, Nihal İşbilen, Özlem Sert ve Filiz Aydemir'den oluşan bir heyet ile Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Doğan artık iş dünyasında kadın girişimci sayısının arttığını, kadın girişimcilerin sivil toplum örgütlerinde aktif roller üstlenerek büyük başarılara ve projelere imza atmaya başladıklarını belirterek bunun çok sevindirici bir gelişme olduğunu dile getirdi.
Çorlu Kaymakamı Doğan: "İş dünyasında yerini alan TAGİD gibi bir sivil toplum örgütünde çeşitli görevler alan Girişimci Kadınlar Komisyonuna çalışmalarında ve iş hayatlarında başarılar diliyorum. Çorlu'da yapılan her türlü projede TAGİD, İş Kadınlar Komisyonu üyelerini aktif olarak görmek istiyoruz" dedi. Kaymakam Doğan TAGİD'in Tekirdağ ve bölgesi için çok kıymetli bir kurum olduğunu önceki günlerde TAGİD'in açmış olduğu okuma salonunu ziyaret ettiğini ve çok başarılı ve yerinde bir çalışma olarak gördüğünü söyledi.
TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er ise Kaymakam Doğan'a İş Kadınları Komisyonu hakkında bilgiler verdi. Er, Tekirdağ, Çorlu ve genelinde gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında bilgiler aktararak bu konuda desteklerini istedi.
TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanvekili Hatice Kalkan ise yapmayı planladıkları eğitimler, seminerler ve İŞKUR müdürlüklüleri ile yapacakları projeler hakkında kaymakam Doğan'a a bilgi verdi.
Ziyaret TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er'in Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a na günün anısına takdim ettiği hediye ile son buldu.
(SŞ )

29.01.2013 19:40:42 TSI

Editör: Wan Haber