Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komisyonunun organize ettiği ebru çalışması ve eğitimi, mesleğinde uzman eğitmen Ferize Şen Balkı tarafından verildi.
TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er: "Yapılan bu çalışmayla iş hayatının yanı sıra sosyal alanda da olmamız gerektiğinin en güzel örneği bu programlar tanışmayı, kaynaşmayı ve paylaşmayı beraberinde getiriyor" dedi.
İnsanların yoğun iş temposundan dolayı kendine zaman ayıramadığına değinen Er: "TAGİD İş kadınları Komisyonu olarak TAGİD olarak bu gibi organizasyonlarla moral ve motivasyon buluyoruz. İş kadınlarına yönelik değişik eğitimler, seminer ve programlar yapacağız" diye konuştu.
TAGİD iş Kadınları Komisyonu Başkan vekili Hatice Kalkan ise bu programın tekrarını yapacaklarını ve çok zevkli bir program olduğunu belirterek: "TAGİD 'de daha geniş katılımlı bir şekilde bir araya gelerek daha kapsamlı çalışmalar yapılması gerekir. Bundan sonraki çalışmalarımıza hitabet eğitimi, diksiyon eğitimi, İŞKUR ortaklı dermokozmetik ve besin takviyesi kursu ve yine İŞKUR ortaklı hasta bakıcılık kursu ve eğitimi düzenleyeceğiz. Bu konularda Çorlu İŞKUR Müdürlüğü ile görüşüldü" dedi.
Program sonunda TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkan vekili Hatice Kalkan ebru çalışmasını yapan Ferize Balkı'ya günün anısına çiçek takdim etti.
(SŞ )

04.01.2013 17:13:31 TSI

Editör: Wan Haber