Galatasaray'ın efsane kalecisi Taffarel bu gece alınan galibiyeti dün gece istifa eden Prandeli'ye armağan etti.

G.Saray'da oluşan tteknik boşluktan sonra takımın başına geçen emektaryıldız Taffarel'den müthiş hareket.İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'yle yollarını ayıran Galatasaray'da, Gaziantepspor maçına takımın başında çıkan Claudio Taffarel, dış sahada elde edilen kritik zaferin ardından konuştu.

Yayıncı kuruluşa demeç veren Brezilyalı antrenör, "Tüm oyunculara teşekkür ederim. Sahada özverili bir Galatasaray vardı, başta Burak Yılmaz olmak üzere. Bugün Burak çok koştu, mücadele etti, gol attı. Zor bir maçtı. Gaziantepspor evinde iyi oynayan bir takım. Okan Buruk gibi iyi bir hocaya sahipler. İyi futbol sergileyen, koşan ve mücadele eden bir rakiple karşılaşacağımızın farkındaydık. Özellikle sahada birbirleri için mücadele eden, kararlı bir oyuncu topluluğunun olması beni memnun etti" dedi.

'Üzerine bir şey koymadık'

Deplasmanda alınan galibiyeti Prandelli'ye armağan ettiğini dile getiren Taffarel, "Aslında Cesare Prandelli'nin takımıyla bugünkü kadro arasında fark yoktu. Üzerine bir şey koymadık, fark yoktu. Zaferi Prandelli'ye armağan ediyorum. Sahada bir şeylerin değişmesi gerektiğini bilen oyuncular vardı, güzel bir galibiyet elde ettik" diye konuştu.

Editör: Wan Haber