Taekwondo Düzce İl Temsilciliğinin 2013 yılı faaliyet programı gereği 18 Temmuz Spor Salonunda Minikler İl Şampiyonası düzenlendi.
Yarışmalara 31 sporcu ile katılan Düzce Taekwondo Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü 9 Altın 6 Gümüş 9 Bronz madalya ile şampiyonayı birinci olarak tamamlarken, 19 sporcu ile katılan Düzce Polis Gücü Spor Kulübü 8 Altın 4 Gümüş 3 Bronz madalya ile ikinci olarak, 10 Sporcu ile katılan Düzce Ejder Spor Kulübü 4 Altın 5 Gümüş 1 Bronz madalya ile üçüncü olarak, 6 sporcu ile katılan Düzce Doğan Spor Kulübü 1 Gümüş 4 Bronz madalya ile dördüncü olarak tamamladı. Çilimli Halk Eğitim Taekwondo Takımı 2 sporcu ile yarışmalara katıldı.
Dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Başbuğ ve sporcuların aileleri tarafından takdim edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran organizasyonu düzenleyen Taekwondo İl Temsilcisi Sabahattin Kuruoğlu'na sık sık yaptığı organizasyonlar ile sporcu ve velileri burada ve spor salonlarında topladığı için teşekkür etti.
Taekwondo İl Temsilcisi Sabahattin Kuruoğlu velilere çocuklarını Taekwondo sporuna yönlendikleri için teşekkür etti.
(AY)

18.02.2013 10:51:21 TSI

Editör: Wan Haber