Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu ve Korkuteli Belediyesi tarafından mantar üreticisi kadın üreticilere yönelik düzenlenen "Tarımsal İşletmecilik Eğitim Projesi" (Suzan'ın Projesi) sona erdi.
Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu ve Korkuteli Belediyesi tarafından kadın üreticilere yönelik düzenlenen Suzan'ın Projesi, 21 29 Ocak 2013 tarihleri arasında Korkuteli Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 30 saat süren ve 20 mantar üreticisi kadının katıldığı Suzan'ın Projesi kapsamında eğitime katılan kadın üreticilere sertifikaları verildi.
Sertifika töreninde konuşan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe eğitime katılan ve başarılı olan kadın üreticilere teşekkür ederek, mantar üreticilerinin sorunlarının çözümünde her türlü katkıyı vereceklerini ifade etti. Başkan Gökçe, bu eğitimin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Akdeniz Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Soner Balcıoğlu ve Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına teşekkür etti.
Başkan Gökçe ayrıca; Suzan'ın Projesi'nin Korkuteli'nde gerçekleşmesinde büyük katkıları olan projenin kurucuları Amerika Birleşik Devletleri Rutgers Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Robin Brumfield ile Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhan Özkan'a teşekkür etti.
(SK-Y)

30.01.2013 12:17:05 TSI

Editör: Wan Haber