Geçen yıl 380 bini aşkın iş başvurusu alan ve müracaat sahiplerine 21 günden daha kısa sürede cevap veren Sütaş, 'İnsana Saygı Ödülü'nün sahibi oldu.
İnsan kaynakları alanındaki en prestijli ödüllerden biri olan İnsana Saygı Ödülleri, 13-14 Şubat 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında, Kariyer.net tarafından Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. İnsan kaynaklarındaki başarılı çalışmaları ile geçen yıl Kariyer.net üzerinden 380 bini aşkın iş başvurusu alan ve yapılan müracaatlara 21 günden daha kısa sürede geri dönüşte bulunan Sütaş, İnsana Saygı Ödülü'nün sahibi oldu.
Sütaş adına ödülü alan Sütaş İnsan Kaynakları Koordinatörü Pınar Karadeniz, 38 yıllık birikimi ve sütçülüğe olan tutkusu ile 7 yıldır sektörün lider markası olan Sütaş'a duyulan sevgi ve güvenin en önemli göstergelerinden birisinin de yoğun iş başvuruları olduğunu ifade etti. Karadeniz, "2012 yılı itibariyle çalışan sayısı 3 bin 878'e ulaşan Sütaş'ın insan kaynakları anlayışı, kurumun en önemli varlığının insan kaynağı olduğu şuuruyla sevgi, insancıllık ve kurumsal yönetimin gereği olan eşitlik, güven ve şeffaflık ilkeleri etrafında şekillendirilmiştir. Sütaş olarak, başvuru yapan her adaya iş arkadaşımız gözüyle bakarak, başvurularına en kısa sürede geri bildirimde bulunuyoruz. Başvuru sürecinin her aşamasında adaylarla irtibatta bulunuyor, kendilerini bilgilendiriyoruz. Bir kurumun ilerlemesinde en önemli unsurun güçlü insan kaynakları olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.
(MŞ)

15.02.2013 15:45:31 TSI

Editör: Wan Haber