Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Sivas Vadi Federasyonu yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
İstanbul temasları kapsamında, Sivas Vadi Federasyon'u yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, belediyenin çalışmaları ve ilçeye 2013 yılında yapılacak hizmetler hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.
Suşehri'nin her geçen gün büyüdüğünü söyleyen Başkan Sel, "Amacımız ilçemize güzel hizmetler yapmak. Bölgenin cazip merkezi haline getirmektir. Bölgeye farklı hizmetler yaparak, bu cazibeliği güçlendirmeye çalışıyoruz. Amacımız ve hedefimiz bu yönde. Özellikle gurbetçilerimizin yaz tatillerini doğup büyüdüğü yerlerde geçirmelerini istiyoruz. Gurbetçi hemşerilerimizin yaz tatillerini güzel geçirmeleri için bölgemizde güzel çalışmalar, güzel piknik alanları, sosyal tesisler yaparak hizmete sunduk. Bu tesislerimizi daha da geliştiriyoruz" dedi.
Vadi Federasyon Başkanı İsmail Karabiber ise, Çalışmalardan dolayı Başkan Sel'e teşekkür ederek, "Sivil toplum örgütleri olarak, Suşehri için elimizden gelen tüm imkânları kullanmaya hazırız. Özellikle Suşehri'nin acil olarak bir meydana ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle, Suşehri'ne yapılması düşünülen Hükümet konağının başka bir yere yapılması ve mevcut hükümet konağı yerinin de meydan olarak yapılması çok güzel olacak kanaatindeyiz. Çünkü bir yerleşim yerinde; yeni meydan, yeni şehir oluşturulması o yerin daha hızlı gelişmesine neden olacaktır. Bu da Suşehri için en uygun çalışma olacaktır" dedi.
(SY-UY-ZB-Y)

02.02.2013 13:34:14 TSI

Editör: Wan Haber