TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması Survivor'da dün yine kıran kırana bir mücadele vardı. 1. dokunulmazlık oyununu kazananan gönüllüler, 2. dokunulmazlığı da kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında Tarık Mengüç ve Çılgın Sedat, gönüllü olarak eleme adayı oldu.

SABRİYE ŞENGÜL VE ADEM KILIÇCI ADAYDI

İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında oy çokluğu ile Sabriye Şengül elenme adayı oldu. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Sema, Adem Kılıçcı'yı 2. aday olarak gösterdi.

ÜNLÜLER İKİNCİ DOKUNULMAZLIĞI DA KAYBETTİ

Ünlüler takımı ikinci dokunulmazlığı da dün kaybetti. Eleme potasına Tarık Mengüç ve Çılgın Sedat da girdi. İkili eleme potasına gönüllü olarak dahil oldu.

TARIK MENGÜÇ: BEN YENİLDİĞİMDE OĞLUM ÜZÜLÜYODUR

Tarık Mengüç, "45 yaşındayım belki bir kez kavga etmişimdir. Kendi çabalarımla bir yerlere geldim. Oğlum bana Survivor'a katıl diyordu. Onun hayalini gerçekleştirdim. Ama enlerin içinde buldum kendimi. Ben yarışmada kaybettiğimde oğlum, üzülüyodur. Halk istiyorsa zaten burada kalacağım" diyerek gönüllü olma nedenini açıkladı.

ÇILGIN SEDAT "DELİKANLIYSAN KARŞIMA ÇIKACAKSIN DENDİ BEN DE ÇIKTIM" DEDİ

Çılgın Sedat da gönüllü olarak aday olma nedenini şöyle açıkladı: Adem bana "sinsi sinsi planlar yapıyorsun" dedi. Benim yaptığım hiçbir plan yoktu. "Delikanlıysan karşıma çıkacaksın" dedi. Ben delikanlılığımdan ödün vermem, İlhan'dan rica ettim beni aday göstermesi için. (haberler.com)

Editör: Wan Haber