Survivor 2017 adasının en güçlü isimleri eleme potasında. Birinci dokunulmazlığı gönüllüler takımı kaybetmiş ve en iyilerini eleme potasına göndermişti. İkinci dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kaybedince ortaya şaşırtan bir tablo çıktı.

Survivor ada konseyi bu kez ünlüler için toplanırken şaşırtan açıklama grup adına Sema'dan geldi. Sema konseyde "Bize hep fantastik dörtlü dediler' diyerek aldıkları bomba kararı açıkladı.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sema Apak hem gönüllüler hem de Acun Ilıcalı'yı şaşırtan şu açıklamayı yaptı: Biz artık yenilmez altılı olduk. Bugün bunu ispatlamanın günü. Bugün bir takım olduğumuzun tek yürek olduğumuz gün. Bizim artık ayrı bir grubumuz yok. Büyük ve iyi bir takımız biz. Bugün biz takım olarak karar verdik. Bugün 6'lıdan kimsenin gitmemesini sağlamak. Hep birlikte bu kararı aldık. Bugün Sabriye'yi yazmak ve onu kaybetmek istemiyoruz. Bu yüzden İlhan Mansız beni yazacaksınız dedi biz de takım olarak onayladık. O yüzden İlhan'ın adını veriyorum."

Sema Apak eleme adayı olarak İlhan Mansız'ın adını verirken ünlüler takımı konseyde yazacakları diğer ismi de ortak kararla belirlemişlerdi. O isim de Adem Kılıççı oldu.

Acun Ilıcalı ünlüler takımının bu sıradışı eleme kararına şaşırdığını belirtti. Survivor ünlüler takımı en iyilerini potaya göndererek elenen ismin rakip takımdan olması stratejisini güttü. Bu taktiklerinin işe yarayıp yaramadığı SMS oylaması sonuçlarıyla belli olacak.

Survivor gönüllüler takımı ikinci dokunulmazlığı kazanınca rahat bir nefes almıştı. Ancak ünlüler takımının yaptığı strateji onları daha fazla strese soktu.

Gönüllüler takımının parkurlarda en iyi olan iki ismi eleme potasında. Bunlardan biri Kıbrıs'ın favori isimlerinden Ogeday Girişken. Adadaki efendiliği ile de öne çıkan Ogeday ilk günden beri gönüllüler takımını sırtlayan isim oldu. Diğer eleme adayı ise gönüllülerin bordo berelisi Volkan... Geniş bir hayran kitlesi olan Volkan da yüksek bir performansa sahip.

Survivor 2017 adası bugüne kadar ki en çetin elemeye sahne olacak. Bir yanda gönüllüler takımının en iyi iki ismi olan Ogeday ve Volkan diğer yanda ünlülerin en iyi ve popüler isimleri Adem ve İlhan Mansız. Survivor izleyicisi büyük bir sürpriz yapmazsa gönüllüler takımı potaya daha yakın görünüyor.  (internethaber)

Editör: Wan Haber