Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 3 isim arasından çıkacak. 11 Mart 2018 Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden All Star takımı ada konseyine çıktı. Belirlenen 3 isim olan Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan için SMS oylaması yapıldı.

Dokunulmazlığı kaybeden All Star takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı Nihat Doğan, bireysel dokunulmazlık sahibi Turabi Çamkıran'ın kararıyla ikinci eleme adayı Damla Can ve haftanın performans birincisi Sema Aydemir'in kararıyla üçüncü eleme adayı da Murat Ceylan oldu. İsimlerin belirlenmesinin ardından Nihat, Damla ve Murat için SMS oylaması yapıldı. Survivor 2018'de bu hafta elenecek olan isim 12 Mart 2018 Pazartesi akşamı açıklanacak.

Survivor 2018 eleme adayı Nihat Doğan kimdir? Nihat Doğan, 13 Şubat 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 15 yaşındayken babasını kaybeden Doğan, aile büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istedi ancak gitmek istemediğinden dolayı İstanbul'da kaldı. İstanbul Avcılar'da bir çay bahçesinde istek üzerine şarkı söyleyen Doğan, orada bulunan ve Almanya'da ikamet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Ancak Almanya'da istediği başarıyı yakalayamayacağını düşünüp yeniden Türkiye'ye döndü. Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başlayan Nihat Doğan, 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

Survivor 2018 eleme adayı Damla Can kimdir? 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Star takımında mücadele ediyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

Survivor 2018 eleme adayı Murat Ceylan kimdir? 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam etmektedir. Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır.

HAFTANIN PERFORMANSI VE BİREYSEL DOKUNULMAZLIK:

Survivor 2018'in 11 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden All Star takımında haftanın en iyi performansının sahibi olan ve ilk bireysel dokunulmazlığın sahibi Sema Aydemir; bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanarak konseyde bir eleme adayı belirleyecek ve dokunulmaz olacak isim ise Turabi Çamkıran oldu.(internethaber)

Editör: Wan Haber