Survivor'ın dün akşam 94. bölümü TV8 ekranlarında setircisiyle buluştu. Survivor son bölümde iki takım ilk önce ada oyununa çıkarken ardından da kendi kaderlerini berlirleyen dokunulmazlık oyununa çıktılar. Her iki oyunda da heyecan zirve yaptı. 

ADA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşamki bölümde Ünlüler ve Gönüllüler, konforlu bir barakada daha iyi koşullarda bir ada hayatı geöirmek için baraka oyununa çıktılar. İki kişinin senkronize hareket etmesi ve uyumlu olması gerekiyordu. Bunu en iyi beceren takım Gönüllüler oldu ve sahadan 10'a 8'lik skorla ayrıldı.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazanmış, Turabi ve Mustafa Kemal Kurt eleme aday olmuştu. Dünkü dokunulmazlık oyununun galibi 10'7'lik skorla yine Gönüllüler takımı oldu. Konseyde üçüncü ele adayı olarak Merve Aydın gösterildi. Böylelikle Merve Aydın, Turabi ve Mustafa Kemal Kurt haftanın elem adayları oldular.

SURVİVOR'DA BİR İLK!

Survivor'ın 95. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde iki takım iletişim oyununa çıkacaklar. Uzun süredir oyun kazanamayan ve iletişim oyununda geride kalan Ünlüler, bu oyunu kazanıp moral ve motivasyon kazanmak istiyor. Hakan Hatipoğlu ve Mustafa Kemal Kurt'un büyük bir kavgaya tutuştuğu bölümde Acun Ilıcalı Survivor tarihinde bir ilke imza atarak, bugün iki dokunulmazlık oyunun daha oynanacağını açıklayarak bu hafta iki kişinin adaya veda edeceğini berlitti. (posta)

Editör: Wan Haber