Türkiye'de en çok izlenilen yarışma programı olan Survivor All Star'da bugün çok önemli gelişmeler yaşandı. Büyük bir emek verilen Survivor All Star'da sembol oyununu kim kazandı? 29 Nisan Çarşamba günü nefes kesen bir yarışma oldu. Merve Aydın sembolün sahibi olmayı başardı. İşte dehşet yarışmadan kısa bilgiler:

Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı izle linki haberimizin detayında. Survivor All Star birleşme partisinden hemen sonra Ünlüler ve Gönüllüler takımı adada büyük hayal kırıklığı yaşadı. Survivor All Star ödül oyunundan önce adalar birleşti ve Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı aynı adada kalacak. Ancak birleşme partisinden dönüşte, Ünlüler takımı, barakaların ve inşa ettikleri her şeyin yıkıldıklarını gördü. Yıkılan barakaları yeniden inşa etmek, aslında Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımın kaynaşması, takımlar içindeki küslüklerin düzelmesi için bir fırsat oldu.  

SURVİVOR ALL STAR 42. BÖLÜM ÖDÜL OYUNUNDA YAŞANANLAR

Önce oynanan sembol oyununu Nadya ve Merve Aydın kazandı. İkili arasındaki seramik kırma oyununun galibi ise Merve Aydın oldu. Merve, Nadya’yı 9-7 yenerek sembolun sahibi oldu. Erkekler yarışındaki sembol oyununda son ikiye Hilmi Cem ile Doğukan kaldı. Hilmi Cem, seramik kırmada büyük başarı göstererek sembolün sahibi oldu.

TV8’de ekranlarımıza konuk olan fenomen yarışma programı Survivor All Star Birleşme Partisi sonrası Sembol oyunu oynandı. 29 Nisan Sembol oyununu kim kazandı diye merak edenler muradına erdi. Survivor All Star’da Sembol oyunu kızlarda finale Ünlüler takımından Merve Aydın ile Gönüllüler takımından Nadya kaldı. Merve aydın seramik kırma oyununda Nadya’yı 10-7 mağlup ederek Turkcell sembolün sahibi oldu. Kıbrıs’a finale direk gitmek için sembol oyununu kızlarda Merve Aydın kazandı.

SEMBOL OYUNU KIZLARDA KİM KAZANDI?               

Finali kimin kazanacağı merak konusuydu. Sembol oyununun ikinci etabında iki kız elendi Begüm ve Serenay.  Bu hafta son etapta Nadya’yı seramik kırma oyununda 10-7 mağlup eden Merve Aydın sembolün sahibi olmayı başardı.

SEMBOL OYUNU ERKEKLERDE KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da Sembol Oyunu Erkeklerde final öncesi son etaba Hasan, Hilmicem ve Doğukan kaldı tıpkı geçen hafta olduğu gibi. Hilmicem ile Doğukan kuleleri sağlam bir şekilde dizerek finale kalan isimler oldu. Finalde seramik kırma oyununda Hilmicem ve Doğukan karşı karşıya geldi.

Erkeklerde seramik kırma oyununda kızlara oranla daha rahat geçti. Hilmicem, Doğukan’ı seramik kırma oyununun sonunda 10-4 mağlup ederek kazandı ve Turkcell Sembolün sahibi oldu.

Editör: Wan Haber