3 Mayıs 2015 tarihinde TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da konsey görüntülerine Survivor Pascal'ın Hakan'a ırkçılık göndermesi damga vurdu.

Gergin geçen Survivor konseyinde Eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma'nın Survivor Hakan'a adadaki siyahilere zenci diyerek ırkçılık yapıyorsun göndermesi konseyde gergin dakikalara sebebiyet verdi. Bu gönderme üzerine söz alan Hakan kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını ve Pascal'ı yalancılıkla suçladı. Duruma hemen müdahale eden Acun Ilıcalı olayın farklı boyuta taşınmasını önleyerek " Türkiye de hiç kimse ırkçılık yapmaz. " diyerek her iki tarafı susturdu. Bu arada Peygamber Efendimiz Hz. Muhamed (S.A.V)'in Veda Hutbesinde ırkçılık üzerine söylediği sözü sizlerle paylaşıyoruz. 

“Ey İnsanlar!.. Rabbiniz birdir, babanız da birdir. Hepiniz Âdem’in çocuklarısınız. Âdem ise topraktandır. Arabın Arap olmayana, Arap olmayanın da Arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızı tenlinin siyah üzerine, siyahın da kırmızı tenli üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah’tan korkmaktadır. Allah yanında en kıymetli olanınız Ondan en çok korkanınızdır.” 

Editör: Wan Haber