Survivor nefes kesen bölümleriyle izleyicileri kendine hayran bırakıyor. Türkiye'de merakla izlenen Survivor'da bu hafta kim elendi?, Survivor'da bu hafta neler yaşandı?, Ünlüler mi Gönüllüler mi işte cevabı...

Survivor All Star'da bu gece adaya veda edecek isim belli olacak. Ünlüler dokunulmazlığı kaybedince ada konseyine çıktılar.Oylamada4 kez Berna'nın ve 4 kez Merve Oflaz'ın ismi yazıldı. İkisinin oylarının eşit olması nedeni ile ikisi birden SMS sıralamasında yarışacaklar. SMS'de birinci olan kişi bu iki ismin karşısına bir isim daha çıkartarak 3 kişi elenme heyecanını yaşayacak. Bu haftaki bireysel dokunulmazlığı Merve Aydın kazandı ve kendini koruma altına aldı. 

Merve Oflaz 4. Kez Elenmekten Sıyrılabilecek mi?

Ünllüler adasındai son 4 eleme konseyinde Merve Oflaz'ın ismi yazılıyor ve eleme adayı olarak gösteriliyor. SMS'teki sıralamasından dolayı elenmekten her hafta kıl payı kurtulan Oflaz bu sefer elenmekten yine kurtulabilecek mi?

Gönüllüler Ödülleri Kapıyor.

4 kez üst üste ödül oyunlarını kazanan gönüllüler aç kalmıyorlar. Gönüllüler döner için ünlüler ile büyük mücadele verdi ve 10'a 9 ödülü aldılar. Ardından dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler konseye rahat bir şekilde gidecekler.

Ünlüler ile gönüllüler arsındaki rekabet bu sefer daha da heyecanlıydı. Şimdiye kadarki en güzel ödül olan kahvaltıda yarışmacıların çok ihtiyacı olduğu bütün besinler bir arada. Gönüllüler büyük mücadele vererek ödülü büyük farkla 10-4 kazandılar. Bir sonraki sabah büyük heyecanla uyanan gönüllüler huzurlu saatler yaşadılar.

Ünlüler Adasında Berna Krizi!

Ünlüler arasında gruplaşma olaylarında yeni değişiklikler oldu. Berna ve Paskal Merve ve Anıl grubuna yöneldiler ve iki grup arasında erzaklar dahi bölündü. Doğukan Berna'nın arkasından " babandan hani saygı görmüştün" demesi ikili arasında tartışmaya neden oldu. İkili arasında yapılan yüzleşmelerden dolayı sinirler daha da gerildi. Sinirlerine hakim olamayan Berna'yı kimse sakinleştiremedi. Berna daha da sinirlenerek gözyaşlarına hakim olamadı. Tartışan ikilinin arasına arkadaşları girerek ayırdılar.

Mantı Ödül Oyunu

Gönüllüler ünlüleri yine ezip geçerek muhteşem bir ödül daha kazandılar. Ailelerinden gelen müzik eşliğinde afiyetle mantılarını yediler.
Sembol ödülünü bu hafta ise kızlarda yine Merve Aydın Kazandı. Erkeklerde ise Hasan kazandı.

Sosyolog Prof. Tayfun Atay'dan Turabi Yorumu

Sosyolog Prof. Tayfun Atay, Survivor All Star'ı değerlendirdi. Bu seneki survivorun diğerlerinde farklı olduğunu ve Turabi'yi "sıradan terör" makinesi olarak tanımlıyor; "şov yapıyor, oynuyor" diyor.Sosyolog Turabi'yi şiddete tapan bir kültürün içinden çıkan, hayatın içinde hep şiddet üreterek var olmaya, kimlik bulmaya çalışan, şimdi de bunu bir gösteriye tahvil edip o kültürün içindekilerin ruhuna tercüman olarak buradan 'yırtmaya' çalışan bir çocuk olarak değerlendiriyor.

ADAYA MERVE OFLAZ VEDA ETTİ.OY SIRALAMSINDA SONUNCU OLAN MERVE OFLAZ, ANIL KİM ADAY ÇIKARIRSA ÇIKARSIN ADAYA VEDA EDİYOR.

SMS sıralamasında Anıl birinci oldu?
İŞTE SMS SIRALAMASI! 

8 Merve Oflaz 
7 Doğukan
6 PAscal
5 Hakan
4 Merve Aydın
3 Serenay
2 Berna
1Anıl 

İşte Survivor All Star'ın yarışmacıları:

1. Merve Oflaz


Merve Oflaz (d. 23 Mayıs 1988, İstanbul), Türk oyuncu.

Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır.

Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır.

2 sene boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur.

Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar'dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır.

2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır.

Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur.

2. Hilmi Cem İntepe

19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı.

15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi.

17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur.

Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir.

Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.

3. Turabi Çamkıran

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğmuştur.

Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Turabi Çamkıran, Türkiye'de yenildiği bir "Muay Thai" maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü.

Tayland'ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır.

Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon "Benimle Dans Eder misin ?" dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir.2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in olduğu "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya katıldı.

Türkiye'de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da "gönüllüler" takımında yarıştı.

4.Serenay Aktaş

1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy'de doğmuştur. Babası sinema makinisti, annesi ise aşçıdır. Bir abisi vardır. Henüz okuldayken tiyatro ile ilgili çalışmalarda yer aldı.

Çocukken deli gibi futbolcu olmayı ve yurt dışına transfer olup ciddi anlamda bir kariyer yapmayı istiyordu. İlk başlarda babası çok karşı çıktı. Sokak aralarında mahalle maçları yapardı. Babası her seferinde onu''bir daha oynarsan ayaklarını kırarım" diye azarlayarak eve götürürdü. Daha sonraları profesyonel olarak futbolla ilgilendiğinde ise baktı ki yapacak bir şey yok, elinden tutup ona kulüp buldu.

15 yaşında Zeytinburnuspor'da kadın futbol takımında lisanslı olarak İki sezon görev alan yetenekli bir futbolcu, daha sonra İki sezon Fatih Vatan Lisesi'nde futbol oynadıktan sonra en son olarak bir sezon 1207 Antalyaspor'da kadın futbol takımında görev yaptı.

Bir ajans sahibi Facebook'tan fotoğraflarıı görmüş. Futbol oynaması ve fiziği dikkatini çekmiş. Serenay Aktaş ile iletişime geçti. İlk olarak 'Kanıt' dizisinde oynadı. Bunu 'Umut Yolcuları', 'Türk Malı', 'Âlemin Kralı', 'Yahşi Cazibe', 'Kalbim Seni Seçti' takip etti. Aynı zamanda reklamlarda da rol aldı.

The Actors Studio'dan Al Pacino'nun oyuncu koçu Tom Brangle'ın kamera önü oyunculuğu üzerine düzenlediği, üç gün süren work shop'a katıldı.

Televizyon ekranlarında oynayan başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm ve Mehmet Günsür gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizi "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde "Ayşe Hatun" karakterini canlandırmıştır.

2014 yılının ocak ayında gösterime giren "Çılgın Dersane 3" sinema filminde Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazel, Boğaç Aksoy, ve Okan Karacan ile başrolü paylaştı. Sibel Tüzün'ün konuk oyuncu olduğu filmin yapımcısı Faruk Aksoy'dur.

Serenay Aktaş, 2014 yılında yapılacak olan Survivor yarışmasına Acun Ilıcalı'nın teklifine evet dedi.

5. Pascal Nouma

Pascal Olivier Nouma, 6 Ocak 1972 tarihinde doğmuştur. Kamerun asıllı Fransız futbolcudur. Annessi, babası ve kardeşleri Paris'te yaşıyor. 3 erkek 3 de kız kardeşi var. Pascal Nouma, 7 yaşında, Paris'e 30 km uzaklıkta olan Saint Gratien alt yapısında futbola başladı.

Futbol kariyerine Paris Saint Germain'in genç takımında başladı. Daha sonra Lille ve Caen'de futbol oynadı ve 1994 yılında tekrar Paris'e döndü. Burada da önceki kulüplerinde olduğu gibi oynadığı maçlarda başarılı olmasına rağmen disiplinden uzak yapısı ve istikrarsız olması nedeniyle 1996Rer oldu. 2000 yılında Beşiktaş'a transfer oldu.

Leeds United'la oynanan Şampiyonlar Ligi maçında kendisiyle ilgisi olmayan bir pozisyonda Danny Mills'e yumruk atması, Gençlerbirliği maçında rakibine kafa atması gibi futbol sahasında olmaması gereken bir çok hareketi yaptı, cezası nedeniyle takımdan ayrı kaldı. Birçok taraftar o anda yapmak istediklerini sahada gerçekleştiren bu yabancı futbolcuyu bu şekilde kabullendi ve her hareketi mazur görüldü. Buna rağmen yönetimle anlaşamadı ve sezon sonunda Fransa'ya geri döndü.

Beşiktaş taraftarlarının yoğun istekleri ve gelmesi için yaptıkları baskı ile 2002-2003 sezonunda tekrar Beşiktaş'a transfer oldu.

Pascal Nouma, Beşiktaş formasıyla toplam 44 maç oynadı, 22 gole imza attı. 14 kez Avrupa Kupası maçlarında görev alan Fransız yıldız, 5 gol kaydetti.

2002-2003 Sezonunun bitmesine 6 maç kala, 20 Nisan 2003 günü oynanan, gol attığı Fenerbahçe derbisinde yaptığı TOMBALA hareketi nedeni ile Beşiktaş Kulübü ile ilişkisi kesildi. Beşiktaş'tan sonra Katar takımı Al Khor'da bir sezon oynadı. 2004-05 sezonunda İskoç takımı Livingston ile sözleşme imzaladı. Ancak sadece 3 maç oynadı. Daha sonra futbolu bıraktı.

Kariyerinde Toplam 286 Maçta Görev Aldı Ve 80 Kez Fileleri Havalandırdı. Türkiye'ye gelmiş en agresif yabancı futbolcular arasında yer almıştır.

Pascal Nouma Temmuz 2012'de Beşiktaş Kongre üyesi olmuştur.

Futbolu bıraktıktan sonra Türkiye'den kopamayan Nouma, Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu filminde oynadı. Ayrıca Acun Ilıcalı 'nın hazırladığı Devler Ligi turnuvasında da top koşturdu.Daha Sonrada Yok Böyle Dansta 2.oldu. Yine aynı sene Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Nihat Doğan'la olan tartışmasından dolayı elenmek zorunda kaldı.

Pascal Nouma'nın 1995 de evleni (d.1996) adında bir kızı, ve Noah adında bir oğlu var.Kemerburgaz'da ikamet ediyor.

6. Sahra Işık

31 aralık 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Selanik göçmeni, sporcu bir aileden gelmektedir. İstanbul Haliç Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur.

Milli takım seviyesine kadar yükselmiş başarılı bir voleybolcudur. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Es voleybol takımlarında voleybol oynamıştır. Aynı zamanda sunucu, spiker, model ve tenis antrenörüdür. Sporun çeşitli alanlarında antrenörlük sertifikalarına sahiptir. Yaz tatillerini geçirdiği mekanlarda voleybol oynarken plaj voleyboluna merak salmış.

2013 yılı "Miss Model Of Turkey" Türkiye 3.südür. 2013 yılında yapılan dünya Malezya'da yapılan güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Sahra Işık da "gönüllüler" takımında yarışıyor.

2014 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında; Oyuncu Tolga Karel, Futbolcu Ahmet Dursun, Voleybolcu Duygu Bal, Atlet Merve Aydın, Oyuncu İsmail Baki Tuncer,oyuncu Eda Özerkan, Şarkıcı Gökhan Keser, Futbolcu Serenay Aktaş var.

Gönüllüler takımında ise; Model Samanta Mendes, model ve oyuncu Akın Saatçi, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Ekrem Toraman, Ertunga Gemuhluoğlu ve Mert Palavaroğlu var.

7.Hasan Yalnızoğlu

Hasan Yalnızoğlu (d. 20 Ekim 1974; Üsküdar, İstanbul) dansçı, oyuncu ve profesyonel güreşçi.

İlkokulu Üsküdar'da tamamlayan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi.

Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı.

Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı.

En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu.

Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etmiştir.

Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Yalnızoğlu 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Sinema filmlerinde rol alan Hasan, Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu.

8. Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu (d.28 Kasım 1979, Çanakkale), Türk milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir.

Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır.

9.Begüm Yücetan

2015 Survivor All star gönüllüleri arasında yer alan Ece Begüm Yücetan 1988 İzmir doğumlu. Üniversite öğrencisi olan Begüm 180 boyunda 52 kilo.

2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor."Elimden geleni ardıma koymam" sloganıyla kendini tanıttı. İzmir'den katılan Begüm'ün en önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Ece aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor.

Sporu bir yaşam biçimi olarak betimleyen Ece Tenis kortlarında rakip tanımıyor. Survivor Begüm yemek isteyip yiyemediklerinin bir listesini yapmış, Yarışma sonrasında ilk işi onları yemek olacakmış. Hazırladığı mönü lahmacun, kuru fasülye, pilav, makarna, kola ve kahveden oluşuyor.

Begüm Yücetan ilk olarak 2012 yılında yayınlanan Survivor 6. sezonu Ünlüler Gönüllüler'de performansı ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

10. Anıl Tetik

Anıl Tetik, 1991 İstanbul Küçükçekmece doğumludur. Kadir Has Üniversitesi'nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrencidir. Şu an halen 4. sınıfta okumaktadır. Çocukluğundan beri motor sporları hayalleriyle büyüyen Anıl'ın ailesi bu isteğine tehlikeli olması sebebiyle hep karşı çıkmıştır. 19 yaşına geldiğinde 100 kiloya ulaşmıştı, motor sporları için uygun bir kilo değildi sıkı bir diyet ve sporla dört ay gibi kısa bir sürede tam 25 kilo vermeyi başararak 75 kiloya düşmüştür. Artık kilo engeli kalmayan Anıl, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için ailesini de ikna etmiştir. Amerakilı hocalardan aldığı bir aylık dersin sonunda başarısı ile dikkat çekmiştir. Bir çok yarışa katılıp iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası'nda da birincilik elde ederek üçte üç yapmıştır.

Bu başarıların hemen ardından Survivor yarışmasına katılmıştır. Survivor yarışmasına gönüllüler arasında başlayan Anıl bir kaç gün sonra ünlülerde bir kişinin eksik olması nedeniyle, gönüllüler arasında yapılan oylama sonucu ünlüler adasına gönderilmiştir.

11. Berna Canbeldek

Profesyonel dansçı ve Dans eğitmeni olarak yaşamına devam eden Berna Canbeldek 1989 yılında Bursa'da doğmuştur. 12 yaşından beri dans ile uğraşan Berna Türkiye'den Almanya'a yerleşen ailesiyle birlikte yaşamına Almanya'da devam etmektedir. Geçtiğimiz sene Survivor Ünlüler Gönüllüler takımında yarışan ve takım arkadaşı Sahra ile yaşadığı sorunlardan dolayı yarışmadan diskalifiye edilerek adadan ayrılmak zorunda kalan Berna Canbeldek bu sene Survivor All Star'da kalıcı ve başarılı bir performans göstermeyi hedefliyor. Kaynak: Sabah

 

Editör: Wan Haber