Survivor'da Cumartesi (13 Mayıs) günü bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu 2-0 kazandı. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Gökhan kazandı.

3 KİŞİ BİRDEN ELEME POTASINA GİRDİ

Ada konseyinde sürpriz yaşandı ve Anıl ile Berna 2'şer oy alarak elemeye kaldı. Gökhan'ın Volkan'ın adını vermesiyle 2 kişinin elemeye kalması beklenen gecede 3 kişi elemeye adayı oldu. Survivor'da Pazar (14 Mayıs) günü yayınlanan bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı elemeye kalacak isimlerin belirleneceği dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

GÖKHAN DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜNÜ KAZANDI

İlk oyunun galibi bayrak yarışını kazanan gönüllüler takımı oldu. İkinci oyunun ise ünlüler takımı kazandı. Finale kalan dokunulmazlık oyununun kazananı yine ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı Cumartesi günü 3 eleme adayı çıkardığı ve Gökhan dokunulmazlık sembolünün sahibi olduğu için farklı bir bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı.

ANIL ADAYA VEDA ETTİ

Dokunulmazlık oyununda sadece Elif ile Ogeday karşı karşıya geldi. Yarışmayı Ogeday kazanınca Elif otomatik olarak Berna, Anıl ve Volkan'ın ardından elemeye kalan son isim oldu. Böylece ada konseyinde bir ilk yaşandı ve oylama yapılmadan eleme adayı belli oldu. Gelen SMS oyları sonucunda Anıl adaya veda eden isim oldu.

ANIL KARAKURT KİMDİR?

Anıl Karakurt'un da içerisinde yer aldığı 3 yarışmacı Survivor 2017'ye sonradan katıldı. 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Survivor Anıl, Erzincalı SAS Komandosu baba ve Bulgaristan göçmeni bir annenin 3 oğlundan en küçüğüdür. Çocukluğunda, babasının görevi gereği bir çok ilde bulunan Karakurt, küçük yaşlardan beri bir çok sporla uğraşmış ve hala uğraşmaya devam etmektedir. Futbol, Yüzme ve Dalış ile amatör lisanslı olarak ilgilenen Anıl Karakurt, aynı zamanda basketbol, Windsurf, Wakeboard, Snowboard ve Cross'u hobi olarak gerçekleştirmiştir. Karakurt, son yıllarda Karavan, Kampçılık ve Doğa sporlarına yönelmiştir. (haberler.com)

Editör: Wan Haber