Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök, 24 Ocak'ta yapılan olağan genel kurulda işbaşına gelen Çukobirlik Yönetim Kurulu'nu ziyaret ederek başarı diledi.
Ziyaret esnasında Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Seçgin Sakar, Başkan Vekili Muhammet Bulut ve Genel Müdür Ömer Ersinadım ile görüşen ADASO Başkanı Sürenkök, Birliğin bölge ve ülke tarımı açısından öneminin büyük olduğuna dikkat çekerek, "Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri piyasalarda otokontrolü sağlayan ve üreticinin emeğini, alın terini koruyan yegane çiftçi kuruluşlarıdır. Çukobirlik'in bu önemli işlevini, sizlerin görevde bulunduğunuz sürece en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyor, başarılar diliyorum" dedi.
Genel kuruldan hemen sonra yoğun bir tempoda çalışmaya başladıklarını belirten Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Seçgin Sakar ise, Sürenkök'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve kendilerine inananların güvenine layık olmak için çaba harcayacaklarını söyledi. Hedeflerinin; ortağıyla barışık ve onlara en iyi hizmeti sunan bir kurum yaratmak olduğuna işaret eden Seçgin Sakar, "Genel kurulu geride bıraktık. Şimdi yönetimi ve idari kadrosu ile ortak üreticilerimize hizmet sunmak için işe koyulmuş bulunuyoruz. Kurumu daha ileriye taşımak, bölgemiz ve ülke tarımına katkı sağlamak istiyoruz. Bunun için plan ve projelerimiz hazır. Ortaklarımızdan alacağımız güçle zorlukları aşacağımıza ve nitelikli hizmet vereceğimize inanıyorum" dedi.
(AKL-Y)

29.01.2013 11:12:58 TSI

Editör: Wan Haber