Seyrantepe Büyükdere Caddesi üzerinde gece saat 01.30 sıralarında şüpheli bir şahsı kovalayan polis memuru inanılması güç bir kazaya karıştı. Cadde üzerinde kaçan zanlıyı kovalayan polis memuru, talihsiz bir kaza geçirirken, polis olayın ardından kaçan otomobille ilgili araştırma başlattı.
Kağıthane Sanayi mahallesinde şüpheli bir şahsın peşine takılan asayiş ekipleri, üzücü bir kazaya neden oldu. Polisten kaçan zanlı, Büyükdere Caddesi üzerine kaçınca peşini bırakmayan polis memuruna yoldan geçen bir otomobil çarptı. Talihsiz kazada yaralanan polis memuru için olay yerine gelen meslektaşları tarafından ambulans istendi. Kovalanan zanlı ise başka bir polis ekibi tarafından kıskıvrak yakalandı. Kazaya karışan otomobil ise hızla olay yerinden uzaklaşınca polis alarma geçti.
Kazada yaralanan polis memuru, olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri olaya karışan otomobili bulmak için gece boyunca büyük çapa harcadı. Plakası henüz tespit edilemeyen otomobille ilgili çok sayıda şüpheli otomobil takibe alınırken, ekiplerin olayla ilgili çalışmasının sürdüğü bildirildi.
(ME-Y)

05.01.2013 04:24:08 TSI

Editör: Wan Haber