Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Takımı, Adana ilinde yapılacak olan Türkiye Kulüpler Arası Kros Ligi Atletizm Yarışmalarına katılmak için yola çıktı.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Adana'da yapılacak olan Kros Ligine katılacak olan 19 sporcuyu İl Müdürlüğünden uğurladı. Adana'da yapılacak olan Kros Ligi müsabakalarına aylarca Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Meral Şahin ile birlikte hazırlanan Atletizm takımı, ilk defa büyük bir yarışmada boy gösterecek. Türkiye Kulüpler Arası Kros Ligine Düzce'den 4 takım ve 2 ferdi sporcu katılırken Türkiye'den yaklaşık 2000 sporcu katılacak.
Düzce'den 19 sporcunun katıldığı Kros Liginde ilk 3'e giren sporculara madalya verilirken ilk 15'e giren takımlar ise 9 Şubatta Antalya'da yapılacak olan ilk etap kros yarışmalarına katılmaya hak kazanacak. Antalya'daki müsabakalarda da başarılı olan takımlar 16 Martta Aydın Kuşadası'nda yapılacak olan final müsabakalarında kupaya uzanacak.
(AY)

10.01.2013 14:50:28 TSI

Editör: Wan Haber