Geçtiğimiz sezonlarda sürpriz birşekilde Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Tolga Zengin için Beşiktaş'tan açıklama geldi.Karakartal'ın bomba açıklaması.

 

Yaptığı müthiş kurtarışlarıyla çarşı taraftarın gönlünden taht kuran başarılı file bekçisinin Beiktaş'tan ayrılması halinde Beşiktaş'ında Yusuf ile takas düşündüğü kaydedildi.Müthiş bir takas iddiası futbol gündemine bomba gibi düştü. 2013 yazında büyük uğraşlar sonrası transfer edilen Tolga Zengin'in ara transferde yetiştiği kulüp olan Trabzonspor'a dönmek istediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN TEK KELİME

Onur Kıvrak'ı sezon sonuna kadar kaybeden Bordo-Mavililerin Petr Cech'in Beşiktaş'a geleceği yönündeki haberlerden rahatsız olan mili kaleciye yeşil ışık yaktığı bildirildi. Siyah-beyazlı kulübün 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu arayıp, Tolga'ya karşı Yusuf Erdoğan'ı istediği söylenildi

"DEVRE ARASINDA MÜMKÜN DEĞİL"

Hacıosmanoğlu'nun "Devrearasında bu mümkün değil. Ancak lig bittiğinde böyle bir düşüncemiz olursa sizinle oturup konuşuruz.Yusuf gitmek isterse öncelik Beşiktaş'ın olur" sözünü verdiği kaydedildi. Bunun üzerine iki taraf arasında çok ses getircek dev birtakas için ilkadım atıldı.

Editör: Wan Haber