Oynadığı futbolu ile Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kendine aşık bırakan ESkişehirspor'un yıldızı Erkan Zengin'in takımdan alacğı var iddiasına menajerinden jett yanıt geldi.

 

Attığı müthiş goleri ve jeneriğiyle Es Es taraftarın gönlünden taht kuran yıldız futbolcu için müthiş iddia gündeme gelmiş.Gündemi sarsan iddia için flaş açıklama hemen geldi.Zengin'in takımdan alacağı kalamdığı haberi geldi.Eskişehirsporlu bazı futbolcuların kulüpten alacağının bulunduğunu ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

İHTAR YOK

"Erkan Zengin'in kulüpten alacağı var ancak kulübe ihtarçektiği haberleri doğruyu yansıtmıyor. Erkan'ın menajeri Erke Toros da bu haberler üzerine beni aradı ve rahatsızlığını bildirdi. Bize, Erkan'ın alacağına karşı bir ödemeplanının bulunup bulunmadığını sordu. Belli bir ödeme planı içinde futbolcularımızın alacaklarını ödüyoruz ve ödeyeceğiz."

BİR İHTAR DAHA!

Bursaspor'da yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan takım kaptanı İbrahim Öztürk'ün, alacakları için kulübe ihtar çekerekTürkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurduğu öğrenildi.İbrahim Öztürk'ün menajeri Tamer Özam,  "oyuncusunun geçen sezon ve bu sezondan olmak üzere yeşil-beyazlı kulüpten 1 milyon lira alacağının bulunduğunu" söyledi.

Oyuncusunun 6.5 sezondur formasını giydiği Bursaspor Kulübünde bugüne kadar ödemeler konusunda hiçbir sorun çıkarmadığını aksine bir takım kaptanına yakışır şekilde yönetim kuruluna yardımcı olmaya gayret ettiğini vurgulyan Özçam,İbrahim'in bugüne kadar Bursaspor Kulübü için yaptıkları ortadadır. Son olarak yönetimkurulunun geciken ödemerinde bile oyuncularla tek tek görüşen ve yönetime kefil olan İbrahim Öztürktür" dedi.

Editör: Wan Haber