Canlı spor karşılaşmalarını naklen yayın imkanı ile aktaran siteler ayrıcalıklı konumdadır. Aynı durum karşılaşma sonuçları ve detayları için de geçerli olmaktadır. Karşılaşmaya ilişkin; skor, istatistik ve veri incelemesi sağlayan FScore-TR karşılaşmalara dair her ayrıntı ile bilgi aktarımını veri üzerinden sağlayan, ayrıcalıklı kapsamında site olmaktadır.

 FScore-TR 100'den Fazla Lig Karşılaşmaları

 Video yayın ayrıcalığı bulunan karşılaşma sunan sitelerde; donma, aksama, veri kaybı ve yayın hataları söz konusu olabilmektedir. Yayınlı/yayınsız, karşılaşmaların en doğru şekilde ve zamansız aktarılması en önemli detay olmaktadır. Herhangi örnek karşılaşmaya dair veri güncellemesi için site kalitesi güçlü olmalıdır. Anbean takip imkanı ve istatistik verilerinden faydalanma olanağı bu sayede muhtemel olmaktadır.

100 üzerinde lig karşılaşmaları ile müsabakaların karşılaşmaları için mutlaka sitede yer alması gereken hizmet olmalıdır. Maç takipçisi için canlı takipler bazen mümkün olamayabilir. Bu durumlarda maç sonuçlarıyla beraber o maça ilişkin maç detayları bulunmaktadır. 100'ü aşkın her lig için maç detayı verileri güncel ve doğru olarak aktarılmaktadır.

Farklı Kategoride Kulüp Karşılaşmaları

 1. Milli takım karşılaşmaları,

 3. Avrupa Kupası karşılaşmaları,

 4. Lig Özel Kupası karşılaşmaları,

 5. Dünya Kupası karşılaşmaları,

 6. Hazırlık karşılaşmaları ve

 7. U21, U20, U19, U18 ve U17 karşılaşmaları

 Farklı kategoride yer alan kulüp karşılaşmaları olmaktadır. Bu kulüp karşılaşmalarının canlı veya maç sonucu şeklinde her yerde yayınlanması mümkün olmamaktadır. Ancak sitede yer alan kategori karşılaşmaları ile listede yer alan her karşılaşma canlı/maç sonucu şeklinde bulunur. Geçmiş/sonuçlanmış karşılaşmaların içerik bilgileri ve istatistik verileri de sistemde yer almaktadır. Sistem yer alan karşılaşma özel bilgileri (Stadyum bilgisi, hava şartları, Lig/Grup karşılaşması, stat kapasitesi) sayesinde kullanıcılar, karşılaşma hakkında değerlendirme yapma imkanı da elde edebilmektedir.

Editör: Wan Haber