Beşiktaş tribünleri, Galatasaray ile oynanacak maç öncesi anlamlı bir pankart açtı. "Bu Vatan Şerefimiz, Demokrasi Hakkımız" yazılı pankart iki takım taraftarları tarafından alkış aldı. 
Torku Arena'da Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinden önce, FETÖ terör örgütünün hain saldırısı sonucunda 15 Temmuz'da hayatını kaybeden demokrasi şehitleri unutulmadı.

Karşılaşma öncesi düzenlenen seramonide "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazısı açılırken tribündeki taraftarlar hep bir ağızdan bu sloganı haykırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yenikapı mitinginde beraber görüntülendiği fotoğrafı pankart yapan Galatasaray tribünleri, "Sizi hep böyle görmek istiyoruz" mesajı verdi.

Öte yandan stat ekranlarında 15 Temmuz'da şehit olan vatandaşlarımızın isimleri verildi. Beşiktaş tribünlerinde ise "Bu vatan şerefimiz, demokrasi hakkımız" ifadelerinin yer aldığı pankart açıldı. 

Haber10

Editör: Wan Haber