İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 17. hafta maçları hafta sonu oynandı. Grubun lideri Ödemiş Belediyespor'un BAY geçtiği haftada takipçisi Narlıdere kazanarak farkı 1'e düşürdü.
Grupta haftanın maçı Torbalı'da oynandı. İlk üç mücadelesi veren Torbalıspor, sahasında Konak Belediyespor'a 0-2 yenilerek işini zora soktu. Konak Belediye de BAY olacağı hafta öncesi Torbalı ile farkı 6 puana yükseltip rahat bir soluk aldı.
Ödemiş'e liderliği kaptırdıktan sonra toparlanma mücadelesi veren Narlıdere Belediyespor sahasında Şirinyerspor'u 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Ödemiş ile olan 4 puanlık farkı 1'e düşüren Narlıdere, şampiyonluk için yeniden ümitlendi.
Kümede kalma mücadelesindeki Torbalı Çaybaşıspor ise sahasında çok kritik bir mağlubiyet alarak Karabağlar'ın takıldığı haftada kısmet tepti. Atillaspor deplasmanda Çaybaşıspor'u tek golle yıktı. Buca derbisinde İşçievlerispor, Kuruçeşmespor ile 2-2 berabere kaldı.
Yeşilyurt sahasındaki maçta Güzelbahçe Belediyespor'u konuk eden Karabağlarspor rakibine 1-3 mağlup olmaktan kurtulamadı. Karabağlarspor buna karşın Çaybaşı'nın da mağlup olmasıyla 5 puanlık farkı korumuş oldu. Grupta 18. hafta maçları cumartesi günü oynanacak. Lider Ödemiş sahasında İşçievlerispor'u konuk edecek.
(AG-ERG-Y)

05.02.2013 11:41:16 TSI

Editör: Wan Haber