Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin 8. haftasında oynanması gereken ancak bazı kulüplerin tertip komitesine yaptıkları başvuru sonucu Açık Öğretim Sınavları nedeniyle ertelenen 8. hafta müsabakaları 27 Ocak 2013 Pazar günü oynanacak. 5 karşılaşmanın tamamlanması ile Süper Amatör Lig'de ilk yarı sona erecek.
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de ligin geride kalan 8 maçında 7 galibiyet 1'de beraberlik alan lideri Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu General Basri Saran Stadyumu'nda Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Çorlu'nun bir diğer temsilcilerinden Marmaracıkspor'un Ahmet Taner Kışlalı Tesislerinde Şarköyspor'u konuk edeceği haftada Çorlu Sanayispor Tekirdağ deplasmanında Muratlı Belediyespor, Çorluspor ise Çerkezköy deplasmanında Sitespor ile karşı karşıya gelecek. Grubun 5. maçında ise Veliköyspor ile Velimeşe Belediyespor Veliköy'de kozlarını paylaşacak.
ÇORLUSPOR KAZANAMAZSA GALİBİYET ALAMAYAN TEK TAKIM OLACAK
Tekirdağ Süper Amatör Lig'deki en kötü sezonunu geride bırakan ve 8 maç sonunda sadece 3 beraberlikle son sırada yer alan Çorluspor, erteleme maçında Çerkezköy deplasmanında kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren 4 puanlı Sitespor ile karşı karşıya gelecek. Çorluspor bu maçı kazanamasın durumunda hem ligde kalma yolunda önemli kayıp yaşayacak hem de sezonun ilk yarısını galibiyet yüzü göremeden kapatan tek takım olarak kapatacak.
(SŞ )

25.01.2013 17:27:00 TSI

Editör: Wan Haber