Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'nın katıldığı mahalle toplantıları sonrasında vatandaşların sorunları giderilmeye başlandı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyen Başkan Uzunkaya, bu sorunların giderilmesi için belediye çalışanlarına talimat verdi.
Mahalle toplantıları sonucunda Başkan Uzunkaya'nın talimatı doğrultusunda çalışmalarına başlayan ekipler ilk olarak ilçenin farklı birçok noktasında yer alan ses cihazlarını yenilemeye başladı.
Ses sisteminin bozuk olduğu elektrik direklerine yeni cihazlar monte ediliyor diyen Başkan Uzunkaya, "İlçe halkının son dakika haberlerini öğrendiği, Belediyemizin anonsların yapıldığı ses sistemleri mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda yenileniyor. Vatandaşlar elektrik direklerinde bulunan hoparlörlerdeki sesi anlayamadıkları için ses sisteminin değişmesini talep ediyordu. Bu isteği hemen yerine getiren Belediye ekiplerimiz iki gündür ses sitemini yenilemek için yoğun mesai harcıyor" dedi.
Ses sisteminin yenilendiğini gören vatandaşlar, anonsların daha anlaşılabilir olacağını ifade ederek, "Özellikle mahallelerdeki hoparlörlerin sesi birbirine karışıyordu. Bu sorunda inşallah çözülür" şeklinde konuştular.
(SŞ-BÖ)

23.01.2013 17:46:51 TSI

Editör: Wan Haber