Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçede kilit parke yapım, onarım ve bakım çalışmalarına Galericiler Sitesi'nde devam ediyor.
İlçenin birçok yerinde yaz aylarında yapılan kilitli parke yapım, bakım ve onarımlardan sonra Belediye Başkanlığı'na bağlı ekipler Galericiler Sitesi'nde kilit parke, bordür çalışmalarına başladı. Çalışma neticesinde Galericiler Sitesi'ni arka yola bağlayan aralarda 118 metrekare bordür, 513 metrekare kilit parke yapılacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, ilçenin birçok noktasında başlatılan çalışmaların sürdürüldüğünü, ekiplerin kış mevsimi olmasına rağmen yoğun çalıştığını söyledi.
Ana güzergahlarda yaşanan aksaklıkları gidermeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Uzunkaya, "Vatandaşlarımıza yapılan çalışmalar nedeniyle vermiş olduğumuz rahatsızlıktan ötürü özür diliyoruz. Her çalışmada halkımıza daha güzel ve kaliteli bir şekilde hizmet sağlamak için çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda sabırlı ve duyarlı olmalarını bekliyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçemizi geliştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
(SŞ-BÖ)

12.02.2013 15:50:59 TSI

Editör: Wan Haber