Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde yayın yapan yerel gazeteler tarafından geçtiğimiz günlerde 'İlla Uçması mı Gerekiyor ?' başlığı altında yayımlanan haberin ardından Sungurlu Belediyesi harekete geçti.
Diğ Çayı'nın set duvarı üzerinde zamanla betonun deforme olmasıyla ortaya çıkan demirler ve demirlerin arasındaki boşluklar tehlike arz ediyordu. Köprü boyunca belli aralıklarla çıkan demirler ve demirler arasında açılan delikler halkı tedirgin ederken, vatandaşlar herhangi bir kazanın meydana gelmemesi için köprü üstünün biran önce onarılmasını istiyordu. Çevre sakinlerinin ve vatandaşların tepkisi üzerine gazetelerde yer alan "Belediye İş Merkezi önündeki köprünün aniden uçmasıyla herkesin yüreği ağzına getiren aynı hadise burada da yaşanmasın" içerikli haberden sonra Sungurlu Belediyesi yetkilileri harekete geçerek o bölgedeki kaldırımları betonla kapladı. Böylece olası bir tehlike önlemiş oldu.
Mahalle sakinleri ve vatandaşlar seslerini duyan Sungurlu Belediyesi çalışanlarına tehlikeyi önledikleri için teşekkür etti.
(SŞ-BÖ)

06.02.2013 16:08:24 TSI

Editör: Wan Haber