Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar çiftinin Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde nikahı kıyıldı.

Sade gelin arabası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyya Erdoğan ve damadı Selçuk Bayraktar, gelin arabası bir konvoy halinde Tarabya Köşkü'nden yola çıktı. Gelin arabasının aynalarında çiçek bulunduğu görüldü. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.

Gelin arabasının aynalarında çiçek bulunduğu görüldü. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.

Aileler salona geldi

Salona gelen Erdoğan ve Bayraktar ailesi, konukları kapıda karşıladı. 6 bin kişinin davetli olduğu nikah töreni için davetliler salona geldi. 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakanlar Kurulu'nun tamamına yakını ve AK Parti yöneticileri ve milletvekillerinin de aralarında bulunduğu geniş bir katılım bekleniyor.

8 nikah şahiti vardı

Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin nikah şahitleri Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama oldu.

Davetliler için turkuaz halı

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin ise incelemelerde bulundu. Davetlilerin giriş yapacağı alana ise turkuaz renkte halı serildi. Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne gelen davetlileri ise Vali Şahin karşılıyor.

5-422.jpg

Yoğun güvenlik önlemi

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Görevli polislere güvenlik uyarıları yapıldı. Bölgede seyreden her aracın plaka kontrolünün yapılması istendi. Bölgede görev yapan tüm polis ekiplerine yaka kartı zorunluğu getirildi. Davetlilerin giriş yapacağı alandaki görevliler özellikle uyarıldı.

KAYNAK: Yenişafak

Editör: Wan Haber