Türkiye Muhtarlar Derneği'nin olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Şükrü Dumanlar yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurul toplantısına kayıtlı 37 üyeden 29'u katıldı. Genel kurul öncesi Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Özünal tarafından gönderilen telgraf okundu. Açılış ve yoklamanın ardından saygı durulunda bulunuldu, sonrasında İstiklal Marşı okunarak Divan heyeti oluşturuldu.
Divan başkanlığına oy birliği ile Osman Ak, kâtip üyeliklere ise Ercan Has ile Yakup Ergin oy birliği ile seçildi. Sonrasında yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim raporları, kesin hesap bütçesi, tahmini hesap bütçesi okunarak üyelerin oybirliğiyle kabul edildi.
Bütçenin kabul edilmesinin ardından yönetim kurulu seçimlerine geçildi. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı mevcut başkan Şükrü Dumanlar'ın başkanlığında tek liste ile gidilen seçimde Dumanlar oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Seçimlerin ardından teşekkür konuşması gerçekleştiren Dumanlar, " Güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Çerkezköy için önemli olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Bizim yeniden başkan olmamıza vesile olan başta üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi. Dilek ve temenniler bölümünün ardından olağan genel kurul toplantısı sona erdi.
Şükrü Dumanlar başkanlığında yönetim kurulunu asil üyeleri İsmail Sencar, Hakkı Karabaş, İrfan Akem, Fevzi Pektaş, Tahsin Akgün, Mutlu Timur, İhsan Aktaş, Ahmet Aydın ve Sami Baygın, Denetleme Kurulu asil üyeleri; Özcan Cengiz, Özgür Cengiz ile Hikmet İşcan, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Sezamettin Kuru, Cemal Gönül, Süleyman Kuru, Kerim Demir, Metin Demir ile Metin Yurteri, Denetleme kurulu yedek üyeleri ise Ahmet Milli, İshak Aydın ile Ersan Albayrak'tan oluştu.

18.02.2013 12:23:07 TSI

Editör: Wan Haber