Karşıyaka'da, tiyatro gruplarını ve stand-up ünlülerini ağırlayan emektar Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda tatlı bir telaş yaşanıyor. Bu kez hummalı tadilata ev sahipliği yapan emektar tiyatro, Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile hem yepyeni bir görünüme kavuşacak, hem de üstü açılır kapanır olacak. Böylelikle, sadece yazın değil, yılın 12 ayı da sanatseverleri ağırlayabilecek.
Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile tiyatrodaki yenilikler bununla da sınırlı kalmıyor; duvarları yükseltilip, iç mekan düzenlemeleri yapılıyor. Ses ve ışık sistemleri de yenileniyor. Seyircisiyle yeniden buluşmaya, tıpkı yeni gelin gibi hazırlanıyor.
Karşıyaka için böylesine önemli bir mekanı yılların yıpranmışlığından kurtarmak istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Cevat Durak, bu buluşmayı hızlandırmaya çalıştıklarını belirterek, "Tüm İzmirliler'in merakla beklediğini biliyorum. Amacımız, ilkbaharda Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nu seyircisiyle yeniden buluşturmak" diye konuştu.
(EA-ERG-Y)

19.01.2013 12:23:37 TSI

Editör: Wan Haber