Çorlu'da etkili olan yağmur nedeniyle kaldırımlardaki çukurlar suyla doldu. Otobüs durağına yürüdüğü esnada su dolu çukura basan yaşlı adam bir anda yere kapaklandı ve hastanelik oldu.
Edinilen bilgilere göre Kabil Temel (74) evine gitmek üzere otobüse binmek üzere Çorlu Belediye binası arkasında yer alan otobüs durağına yürüdüğü esnada kaldırımda suyla dolan çukuru fark edemedi. Yağmur nedeniyle su dolan çukura basan yaşlı adam bir anda kaldırıma kapaklandı.
Kaldırıma başını çarpan Kabil Temel'in başı kanlar içinde kaldı. Trafiği düzenlemek maksadıyla görev yapan trafik polisleri ve durakta otobüs bekleyen diğer vatandaşların yardımıyla yerden kaldırılan yaşlı adam için olay yerine ambulans çağırıldı.
Çukuru fark edemediğini söylemekle yetinen yaşlı adam yaşadığı olayın şoku nedeniyle bir süre konuşamadı.
Yüzü kanlar içinde kalan yaşlı adam 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Otobüs durağında otobüs bekleyen bazı vatandaşlar da kaldırımların bozuk ve çukurlarla dolu olduğunu öne sürerek duruma tepki gösterdiler.
(SŞ)

12.01.2013 18:32:35 TSI

Editör: Wan Haber