AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Birleşik Kafkasya Derneği üyelerini ağırladı.
İlk olarak Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kuddusi Erkılıç ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'i ziyaret etti. Dernek Başkanı Erkılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile milletvekillerinin geçtiğimiz hafta sonu dernek açılışlarını onurlandırmaları nedeniyle İl Başkanı Dengiz'e teşekkürlerini ileterek, dernek olarak Kayseri adına yapılacak her türlü çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
İl Başkanı Dengiz'in diğer ziyaretçileri ise, Birleşik Kafkasya Derneği yönetimi oldu. Göreve yeni geldiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mükremin Öner, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm STK'ların bir ilin gelişip, kalkınmasında önemli bir yere sahip olduğunu ve bu düşünceyle hareket etmeleri gerektiğini söyledi.
(ZB-Y)

15.02.2013 13:24:45 TSI

Editör: Wan Haber