Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından 'Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Hoşgörü' paneli düzenlendi.
Adıyaman Vali Yardımcısı Levent Öztil'in yönettiği 'Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Hoşgörü' adlı panel belediye konferans salonunda gerçekleşti. Panele katılan panelistler sporda şiddeti tüm yönleriyle anlattı.
Spor camiasından çok sayıda kişinin katıldığı panelde Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kürşat Yusuf Ay 'Sporun Psikolojik ve Sosyal Yapısı', Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ümit Sayın 'Sporda Şiddetin Paydaşları Üzerindeki Etkileri', Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mustafa Ateş '6222 Sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesi Hakkındaki Kanunun Spor Müsabakaları ve Müsabaka Sonrası Uygulamaların Nasıl Olacağı' ve Adıyaman Barosu'ndan Av. Ömer Atmaca 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Dair Yasanın Hukuk Boyutu' konusunda konuştu.
Futbol Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ise panelin sonunda teşekkür konuşması yaptı.
(AHM-Y)

18.01.2013 11:21:42 TSI

Editör: Wan Haber